Kom i gang

Hvis du blir godkjent, og etter å ha konfigurert Shopify Credit-kontoen, mottar du et virtuelt kort som kan brukes umiddelbart. Kvalifisering for Shopify Credit er basert på bedriftens ytelser, ikke kredittrapporten din.

Se i Shopify-administrator for å finne ut om du er kvalifisert for Shopify Credit.

Hvis du er kvalifisert, kan du søke om Shopify Credit.

Krav til Shopify Credit

For å bruke Shopify Credit, må du oppfylle følgende minimumskrav:

• En Shopify Payments-konto kreves for å bruke Shopify Credit.
  • Shopify Credit bruker samme bankkonto eller Shopify Balance-konto som du har koblet til Shopify Payments. Hvis du har behov for å endre kontoen du bruker for Shopify Credit, må du endre bankkontoen du bruker med Shopify Payments.
  • Shopify Payments-kontoen må ha én enkelt eier.
  • Bedriften din har bare én butikkeier. Eiere av flere butikker kan ikke søke om Shopify Credit.
  • Butikkeieren må ha en fysisk, personlig adresse i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier støttes ikke).
  • Totrinnsautentisering (2SA) kreves for å få tilgang til alle funksjoner i Shopify Credit.
  • Et gyldig amerikansk personnummer (SSN) kreves for å konfigurere Shopify Credit-kontoen. Personnummeret brukes bare for å bekrefte identiteten din. Kredittrapporten din påvirkes ikke.
  • Butikken din må være lokalisert i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier støttes ikke.

Disse kravene er ikke uttømmende, og flere kriterier kan være gjeldende for kvalifisering.

Søk om Shopify Credit og konfigurer kontoen

Hvis du er kvalifisert til å søke om Shopify Credit, må du sende inn en søknad til godkjenning før du kan åpne en konto og få tilgang til kreditten.

Søk om Shopify Credit

1. Gå til Økonomi > Credit fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Søk nå.
  3. Gå gjennom personopplysningene for å kontrollere at de stemmer, og klikk deretter på Bekreft.
  4. Skriv inn ditt SSN og klikk på Bekreft.
  5. Gå nøye gjennom avtalene.
  6. Klikk på Send inn søknad.

Når du har sendt søknaden, dersom den godkjennes, opprettes Shopify Credit-kontoen og det virtuelle bedriftskortet. Fullfør konfigureringen av kontoen for å få tilgang til kontoen og begynne å bruke kortet.

Fullfør kontokonfigurasjonen

1. Gå til Økonomi > Credit fra Shopify-administrator.
  2. Kontroller om du har aktivert 2SA for kontoen. 2SA kreves for å få tilgang til alle funksjoner i Shopify Credit. Klikk på Konfigurer totrinnsautentisering dersom du ikke allerede bruker 2SA.
  3. Gå gjennom og forstå hvordan betalinger debiteres, og gå gjennom opplysningene om den tilkoblede bankkontoen. Dette er den samme bankkontoen som er koblet til Shopify Payments-kontoen.
  4. Valgfritt: Legg til det virtuelle bedriftskortnummeret i din mobile lommebok. Klikk på Hopp over denne oppgaven hvis du vil hoppe over dette trinnet.

1. Klikk på Vis kortnumre for å vise kortnummeret, utløpsdatoen og CVV-koden.
    2. Legg til kortinformasjon i den mobile lommeboken.
  5. Valgfritt: Bestill et fysisk Shopify Credit-bedriftskort. Klikk på Hopp over denne oppgaven hvis du vil hoppe over dette trinnet.

1. Angi fraktinformasjonen.
    2. Klikk på Bestill et fysisk kort.
  6. Klikk på Fullfør oppsett.