Kom i gang med Shopify Credit – kvalifisering, søknad og kontoadministrering

Shopify Credit er et Visa-brukskort for bedrifter, som krever full betaling av utestående saldo. Shopify Credit-kortet ditt godtas av alle forhandlere og virksomheter som tillater Visa-transaksjoner, bortsett fra forbudte kategorier. Shopify Credit tillater ikke transaksjoner som tilsvarer kontanter, som for eksempel kontantforskudd, pengeanvisninger, pengeoverføringer eller transaksjoner knyttet til pengespill.

Etter godkjenning og kontokonfigurasjon får du umiddelbart tilgang til et virtuelt Shopify Credit-kort. I tillegg har du muligheten til å be om et fysisk kort, som leveres til deg i løpet av 5–8 virkedager.

Kontroller om du er kvalifisert og søk om Shopify Credit

Kvalifisering for Shopify Credit er primært basert på flere faktorer, som bedriftens resultater, og ikke din personlige kredittrapport.

Kontroller Shopify-administrator for å finne ut om du er kvalifisert for Shopify Credit. Hvis du er kvalifisert, kan du søke om Shopify Credit.

Krav for Shopify Credit

For å bruke Shopify Credit, må du oppfylle følgende minimumskrav:

• Du må være minst 18 år gammel.
  • Et gyldig amerikansk personnummer (SSN) kreves. Personnummeret brukes bare for å bekrefte identiteten din. Kredittrapporten din påvirkes ikke.
  • Shopify Payments må være konfigurert eller aktivert når du registrerer deg for Shopify Credit.
  • Bare én kontoeier er tillatt for Shopify Payments, og bedriften må drives av én enkelt eier. Dette kravet begrenser ikke kvalifiseringen til kun enkeltpersonforetak. Eiere av flere butikker kan ikke søke om Shopify Credit.
  • Butikkeieren må ha en fysisk personadresse i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier støttes ikke.
  • Butikken må være basert i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier støttes ikke.
  • Du må ha aktivert totrinnsautentisering.
  • Du må ha et hvilket som helst Shopify-abonnement, bortsett fra Shopify Plus.

Disse kravene er ikke uttømmende, og flere kriterier kan være gjeldende for kvalifisering.

Søke om Shopify Credit, og påvirkning på Shopify Capital

Hvis du søker om Shopify Credit eller bruker det for øyeblikket, kan du også være kvalifisert for tilbud fra Shopify Capital. Hvis du imidlertid bruker Shopify Capital for øyeblikket eller har en søknad til behandling, er du ikke kvalifisert til å søke om Shopify Credit. Alle eksisterende Shopify Capital-tilbud vil bli trukket tilbake når du søker om Shopify Credit. Du må vente på et nytt tilbud fra Shopify Capital før du kan søke om finansiering.

Faktorer som påvirker kvalifisering og tilbud

Kvalifisering og tilbud om både Shopify Capital og Shopify Credit er basert på ulike faktorer, inkludert bedriftens resultater. Disse kriteriene kan endres, og kvalifisering er aldri garantert.

Konsekvenser ved forseelser for Shopify Credit

Hvis det er forseelser knyttet til Shopify Credit-kontoen, hvis du ikke betaler utestående saldo når den forfaller, eller på annen måte bryter med vilkårene fra utstedende bank for Shopify Credit eller programvilkårene for Shopify Credit, vil du ikke være kvalifisert for Shopify Capital-tilbud. Videre vil all aktiv Shopify Capital-finansiering forfalle umiddelbart til betaling hvis du bryter vilkårene fra utstedende bank for Shopify Credit eller programvilkårene for Shopify Credit.

Søke om Shopify Credit

Hvis butikken din er kvalifisert til å søke om Shopify Credit, vises en melding på siden Hjem i Shopify-administrator. Hvis du ikke mottar en melding fra Shopify, er ikke butikken din kvalifisert for å søke om Shopify Credit for øyeblikket. Du kan imidlertid sette deg på ventelisten fra Shopify Credit-tilbudssiden.

Søk om Shopify Credit

1. Gå til Økonomi > Credit fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Søk nå.
  3. Gå gjennom personopplysningene for å kontrollere at de stemmer, og klikk deretter på Bekreft.
  4. Skriv inn ditt SSN og klikk på Bekreft.
  5. Gå nøye gjennom programvilkårene for Shopify Credit.
  6. Klikk på Send inn søknad.

Krav etter søknad

Når du har sendt søknaden, dersom den godkjennes, opprettes Shopify Credit-kontoen og det virtuelle bedriftskortet. Fullfør konfigureringen av kontoen for å få tilgang til kontoen og begynne å bruke kortet.

Hvis det kreves tilleggsopplysninger etter søknaden, blir du varslet på e-post. Disse opplysningene må registreres innen 30 dager, ellers avsluttes søknaden. Ved godkjenning må du fullføre kontokonfigurasjonen for å begynne å bruke det virtuelle bedriftskortet.

Oppdater informasjon om bedriften eller kontorepresentanten

Du kan bruke Shopifys virtuelle hjelpesenterassistent til å oppdatere informasjon om bedriften eller kontorepresentanten. Hjelpesenterassistenten er for øyeblikket bare tilgjengelig i enkelte områder, og bare på engelsk.

Trinn:

1. Gå til help.shopify.com.
  2. Skriv Jeg må snakke med noen om oppdatering av bedriftsopplysningene i Shopify Credit-søknaden min i chatten.
  3. Klikk på Velg en butikk.
  4. Velg hvilken butikk du trenger hjelp med.
  5. Klikk på Chat med en støtteveileder.

Fullfør konfigurasjonen av kontoen

1. Gå til Økonomi > Credit fra Shopify-administrator.
  2. Kontroller om du har aktivert 2SA for kontoen. 2SA kreves for å få tilgang til alle funksjoner i Shopify Credit. Klikk på Konfigurer totrinnsautentisering dersom du ikke allerede bruker 2SA.
  3. Gå gjennom hvordan betalinger debiteres, og bekreft informasjonen om den tilkoblede bankkontoen. Dette er den samme bankkontoen som er koblet til Shopify Payments-kontoen.
  4. Valgfritt: Legg til det virtuelle bedriftskortnummeret i din mobile lommebok. Klikk på Hopp over denne oppgaven hvis du vil hoppe over dette trinnet.

1. Klikk på Vis kortnumre for å vise kortnummeret, utløpsdatoen og CVV-koden.
    2. Legg til kortinformasjon i den mobile lommeboken.
  5. Valgfritt: Bestill et fysisk Shopify Credit-bedriftskort. Klikk på Hopp over denne oppgaven hvis du vil hoppe over dette trinnet.

1. Angi fraktinformasjonen.
    2. Klikk på Bestill et fysisk kort.
  6. Klikk på Fullfør oppsett.