Belønninger

Du kan tjene penger tilbake som belønning når du bruker Shopify Credit-kortet til kvalifiserte bedriftskjøp. Penger tilbake overføres automatisk til Shopify Credit-kontoen som en kontokreditt, etter at du har betalt hver månedlige saldobalanse fullt ut.

Berettigede kjøp av produkter og tjenester fra utvalgte leverandører i følgende kategorier kvalifiserer til penger tilbake:

• markedsføring og annonsering
  • frakt og oppfyllelse
  • engros

Du tjener 3 % penger tilbake på din månedlige kategori med høyest forbruk for inntil 100 000 USD i årlige berettigede kjøp. Deretter tjener du 1 % penger tilbake resten av året. Grensen på 100 000 USD tilbakestilles årlig på den første dagen av kalendermåneden Shopify Credit-kontoen din ble godkjent.

Du tjener 1 % penger tilbake på berettigede kjøp du gjør i de andre to kategoriene.

Hvis du for eksempel bruker 50 USD på berettiget frakt og oppfyllelse, 75 USD på berettigede engroskjøp og 150 USD på berettigede markedsførings- og annonsetjenester, mottar du følgende beløp som penger tilbake ved utgangen av måneden:

• 1 % av 50 USD til frakt og oppfyllelse
  • 1 % av 75 USD til engroskjøp
  • 3 % av 150 USD til markedsførings- og annonsekjøp

Se vilkårene for Shopify Credit Rewards-programmet for å finne ut mer om Shopify Credit-belønninger.

Berettigede leverandører for kjøp med penger tilbake

Utvalgte kjøp du gjør fra disse leverandørene er berettiget for penger tilbake.

Leverandører der utvalgte kjøp er berettiget for penger tilbake
Kategori Leverandør
Markedsføring og annonsering
Frakt og oppfyllelse
Engros