Belønninger

Optjen belønninger i form af kontant tilbagebetaling, når du bruger dit Shopify Credit-kort til kvalificerede forretningsmæssige køb. Kontant tilbagebetaling anvendes automatisk på din Shopify Credit-konto som en kontoudtogskredit efter din fulde betaling for hver månedlige saldo.

Kvalificerede køb af produkter og tjenester fra udvalgte udbydere i følgende kategorier er kvalificeret til kontant tilbagebetaling:

• markedsføring og annoncering
  • levering og klargøring
  • engrossalg

Du kan optjene 3 % i kontant tilbagebetaling på de kategorier, du bruger flest penge på om måneden (kvalificerede køb på op til 100.000 USD pr. år). Derefter kan du optjene 1 % i kontant tilbagebetaling resten af året. Grænsen på 100.000 USD nulstilles årligt den første kalenderdag i den måned, hvor din Shopify Credit-konto blev godkendt.

Du optjener 1 % i kontant tilbagebetaling på kvalificerede køb i de to andre kategorier.

Hvis du f.eks. bruger 50 USD på kvalificeret levering og klargøring, 75 USD på kvalificerede engroskøb og 150 USD på kvalificerede markedsførings- og annonceringstjenester, vil du modtage følgende beløb i kontant tilbagebetaling sidst på måneden:

• 1 % af 50 USD brugt på levering og klargøring
  • 1 % brugt på engroskøb
  • 3 % brugt på køb af markedsføring og annoncering

Du kan få mere at vide om Shopify Credit-belønninger i programvilkårene for Shopify Credit-belønninger.

Kvalificerede udbydere for køb (kontant tilbagebetaling)

Udvalgte køb, som du foretager fra disse udbydere, er kvalificerede til kontant tilbagebetaling.

Udbydere, hvor udvalgte køb er kvalificeret til kontant tilbagebetaling
Kategori Udbyder
Markedsføring og annoncering
Levering og klargøring
Engrossalg