Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay, som er drevet af Melio, giver dig mulighed for at betale eksterne virksomhedsfakturaer direkte via din Shopify-administrator, hvilket betyder, at al din økonomi er på ét sted. Shopify Bill Pay giver dig mulighed for at betale fakturaer, som du ønsker, og de giver stadig dine forhandlere mulighed for at modtage betalinger, som de forventer. For indenlandske betalinger kan du betale fakturaer ved hjælp af en bankoverførsel, et virksomhedskredit- eller debetkort eller din Shopify Balance-konto, og forhandleren modtager derefter betaling via en bankoverførsel eller en papircheck med posten. For internationale betalinger kan du betale fakturaer i USD ved hjælp af en bankkonto eller din Shopify Balance-konto, og din forhandler betales via en bankoverførsel.

Du kan bruge Shopify Bill Pay til at betale forhandlere, telefonfakturaer, freelancere eller tjenester, der fakturerer din virksomhed.

Når du har installeret Shopify Bill Pay, kan du give dine forhandlere en unik mailadresse, som de kan bruge til at maile fakturaer til dig, og fakturaerne føjes automatisk til dine ubetalte fakturaer i Shopify Bill Pay. Du kan også tilføje fakturaer manuelt eller få dem synkroniseret automatisk med QuickBooks Online.