Oversigt over dine finansielle oplysninger

Oversigtssiden for Finans indeholder en opdeling af din butiks finansielle resultater i et valgt datointerval. Disse oplysninger vises på en række kort.

Parametre for nøgletal

Finansoversigtens parametre for nøgletal giver dig en oversigt over, hvordan din butik har klaret sig i det valgte datointerval.

Parametre for nøgletal
Kort Beskrivelse
Nettoomsætning

Kortet Nettoomsætning viser din nettoomsætning i det valgte datointerval.

Nettoomsætning beregnes som bruttoomsætning - rabatter - returneringer. Nettoomsætning omfatter ikke leveringsgebyrer eller skatter. Det vil være et positivt tal for et salg på den dato, hvor en ordre blev afgivet, og et negativt tal for en returnering på den dato, hvor ordren blev refunderet.

Hvis du klikker på dette kort, åbnes rapporten Salg efter produkt
Bruttofortjeneste

Kortet Bruttofortjeneste viser din bruttofortjeneste i det valgte datointerval.

Det beregnes som nettoomsætning-omkostninger.

Hvis du klikker på dette kort, åbnes rapporten Bruttofortjenesten efter produkt
Bruttoavance

Kortet Bruttoavance viser din bruttoavance i det valgte datointerval.

Det beregnes som ([nettoomsætning-omkostninger]/nettoomsætning) *100.

Hvis din nettoomsætning for eksempel er 50 USD, og dine omkostninger er 30 USD, er bruttoavancen (beregnet som ([50-30]/50) * 100) 40 %.

Hvis du klikker på dette kort, åbnes rapporten Bruttofortjenesten efter produkt

Beregning af bruttofortjeneste og -avance

Bruttofortjeneste og -avance tager højde for omkostningerne til de produkter, du sælger. Disse parametre giver dig indblik i dine mest solgte produkter samt størrelsen på din fortjeneste. Hvis du vil beregne din bruttofortjeneste og -avance, skal du angive, hvor meget dine produkter koster i indkøbspris.

Fremgangsmåde:

1. Naviger til program til masseredigering for omkostninger pr. vare.
  2. Angiv hvert produkts omkostninger pr. vare.
  3. Klik på Gem.

Indtjening

Kortet Indtjening viser de betalinger, du har modtaget i det valgte datointerval opdelt efter betalingsudbyder. Kortet viser dine tre mest benyttede betalingsudbydere og det beløb, du har opkrævet fra hver af dem. Du kan klikke på Vis alle betalinger for at se hele listen.

Forbrug

Hvis du har en Shopify Balance-konto, som du bruger til indkøb, vil kortet Forbrug spore dit forbrug. Kortet viser dine fem mest benyttede forhandlere og det beløb, du har brugt på hver af dem. Du kan klikke på Vis alle transaktioner for at se hele listen over transaktioner.

Konto til udbetaling

Kortet Udbetalingskonto viser den aktuelle konto, du har opsæt som din udbetalingskonto samt beløbet på eventuelle afventende udbetalinger.

Aktuel faktura

Kortet Aktuel faktura viser din aktuelle fakturas løbende total samt oplysninger om din faktureringscyklus. Du kan blive debiteret, før din cyklus udløber, hvis du når din faktureringsgrænse inden da.

Få mere at vide om din faktura.

Shopify Capital

Hvis du har fået finansiering fra Shopify Capital, sporer Shopify Capital-kortet dine betalinger – både de udestående og de overførte. Kortet viser også nye tilbud om finansiering her, hvis du er kvalificeret til at ansøge.

Opkrævet skat

Nogle lande og områder kræver, at du opkræver skatter på dine salg, og at du indberetter og overfører disse skatter til myndighederne. Kortet Opkrævede skatter viser det beløb, som din butik har opkrævet i skatter i det valgte datointerval samt det antal lande og områder, hvor du opkræver skatter.

Du kan klikke på kortet for at se rapporten Skatter. Du kan også klikke på Opsæt opkrævning af skatter for at konfigurere din butiks opkrævning af skatter.