Adgang til fleksibel finansiering via Shopify Line of Credit

Som led i vores løbende indsats for at optimere de finansielle tjenesteydelser, vil tilbyder, går Shopify væk fra Shopify Line of Credit-tilbuddet. Vi godkender ikke længere nye ansøgninger om dette program. I stedet inviterer vi vores shopejere til at udforske Shopify Capital-finansiering, som er Shopifys primære låneløsning til hurtig og fleksibel finansiering, der støtter virksomheder af alle størrelser.

Vigtige datoer og retningslinjer for eksisterende brugere:

• Fortsat adgang for nuværende brugere: Hvis du i øjeblikket har en aktiv Shopify Line of Credit, vil du kunne anmode om nye hævninger indtil den 31. december 2024 kl. 23.59 PST.
  • Lukning af nye hævninger: Fra den 1. januar 2025 tillades der ikke yderligere hævninger.
  • Tilbagebetalingsvilkår: Eksisterende saldi skal stadig tilbagebetales efter den oprindelige 6-måneders tilbagebetalingsplan, som er beskrevet i din låneaftale. Denne proces vil automatisk blive administreret via planlagte debiteringer.
  • Specifikke frister for tilbagebetaling baseret på datoerne for de sidste hævninger:

• Hvis din sidste hævning foretages mellem den 1. december 2024 og den 26. december 2024, slutter din tilbagebetalingsplan den 1. juni 2025.
    • Hvis din sidste hævning foretages mellem den 27. december 2024 og den 31. december 2024, slutter din tilbagebetalingsplan den 1. juli 2025.
  • Fleksible tilbagebetalingsmuligheder: Du kan også til enhver tid vælge at foretage manuelle tilbagebetalinger for potentielt at øge både det samlede tilbagebetalingsbeløb og varigheden af dit lån.