Toegang tot flexibele financiering via Shopify Line of Credit

Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen om de financiële diensten die we aanbieden te optimaliseren, stapt Shopify af van het Shopify Line of Credit-aanbod. We accepteren geen nieuwe aanvragen meer voor dit programma. In plaats daarvan nodigen we merchants uit om Shopify Capital-financiering te verkennen, nog steeds de primaire kredietoplossing van Shopify voor snelle en flexibele financiering om bedrijven van elke omvang te ondersteunen.

Belangrijke datums en richtlijnen voor bestaande gebruikers:

• Blijvende toegang voor huidige gebruikers: als je op dit moment een actieve Shopify Line of Credit hebt, kun je tot 31 december 2024 om 23.59 (PST) nieuwe geldopnames aanvragen.
  • Afsluiting van nieuwe geldopnames: vanaf 1 januari 2025 staan we geen nieuwe geldopnames meer toe.
  • Aflossingsvoorwaarden: Gebruikers lossen bestaande saldi nog steeds af volgens het oorspronkelijke aflossingsschema van zes maanden dat in de leningsovereenkomst staat. Dit gebeurt automatisch via geplande afschrijvingen.
  • Specifieke aflossingstermijnen op basis van de laatste geldopnamedatums:

• Als de laatste geldopname plaatsvindt tussen 1 en 26 december 2024, eindigt het aflossingsschema op 1 juni 2025.
    • Als de laatste geldopname plaatsvindt tussen 27 en 31 december 2024, eindigt het aflossingsschema op 1 juli 2025.
  • Flexibele aflossingsopties: je kunt er ook voor kiezen om op elk gewenst moment handmatig af te lossen om zowel het totale aflossingsbedrag als de looptijd van de lening te verlagen.