Adgang til midler fra Shopify Line of Credit

Når din ansøgning om Shopify Line of Credit er blevet godkendt, kan du begynde at hæve penge. Her er en oversigt over hævnings- og betalingsprocessen:

• Hævning og påløb af renter: Når du trækker penge via Shopifys kreditlinje, akkumuleres renter dagligt på den udestående saldo (fra den dag, hvor midlerne udbetales til dig) og anvendes i slutningen af hver måned.
  • Tidspunkt for debiteringer for hovedstol og renter:
    • Hvis du foretager en udbetaling inden for de sidste fem dage i måneden, forfalder din første betaling af hovedstol og renter i begyndelsen af den næste måned. Hvis du f.eks. hæver penge den 10. januar, forfalder din første betaling af hovedstolen og renter den 1. februar.
    • Hvis du foretager en hævning i de seneste fem dage i en måned, består din betaling den første af den efterfølgende måned kun af påløbet renter. Hvis du f.eks. hæver penge den 28. januar, som er inden for de sidste fem dage af januar, vil du kun betale renter for de dage, hvor du havde en udestående saldo i januar. Din første primære betaling foretages den 1. marts sammen med eventuelle renter, der påløber i februar.

På denne side

Hæv midler

Du kan til enhver tid anmode om en hævning af et hvilket som helst beløb op til din kreditgrænse. Penge fra en hævningsanmodning modtages typisk inden for to arbejdsdage, men det kan i nogle tilfælde tage længere tid.

Trin:

1. Gå til Finans > Line of Credit i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Hæv penge.
  3. Angiv det specifikke beløb , som du vil trække fra din Shopify Line of Credit, i feltet Beløb i dialogboksen Hæv midler.
  4. Når du har indtastet de nødvendige oplysninger, skal du klikke på Næste.
  5. I afsnittet Gennemgå og bekræft hævning skal du omhyggeligt gennemgå følgende oplysninger:

• Ny udestående saldo
    • Estimerede låneomkostninger
    • Skyldigt beløb i alt
    • Ny betalingsplan for de næste seks måneder
  6. Klik på Bekræft hævning, når du har gennemgået oplysningerne om hævning og er klar til at fortsætte.