Generelle trin til opsætning af skatter

Der findes ikke en formel liste med trin til opsætning af dine skatter, men du kan bruge følgende fremgangsmåde som retningslinje. Klik på linkene i hvert trin for at få flere oplysninger.

1. Hvis du driver en webshop, skal du opsætte de lande, du skal levere til.
  2. Hvis du bruger Shopify POS til at sælge fysisk, skal du opsætte skatteprocenter baseret på dine detaillokationer. Standardskatteprocenter for POS er baseret på den geografiske lokation, hvor det fysiske salg foregår.
  3. Opsæt skatteprocenterne i de lande og områder, som du skal sælge og levere din produkter til:

• Hvis du befinder dig i USA, Canada, EU, Storbritannien, Norge, Schweiz, Australien, New Zealand eller Singapore, som alle bruger registreringsbaserede skatter, skal du angive dine skatteregistreringer for at kunne opkræve skat.
    • Hvis du befinder dig i et område, der bruger lokationsbaserede skatter, skal du bruge standardværdierne eller angive satserne for lande og disses områder. Du skal også angive, om du opkræver skatter på levering.
  4. Hvis du sælger digitale produkter, skal du opsætte de skatter, der gælder for de pågældende varer.

5. Tilsidesæt skatteprocenter eller undlad skatter for produkter, hvor det er relevant. Eventuelle tilsidesættelser, du angiver, gælder for onlinesalg og Shopify POS-salg.

6. Valgfrit: Inkluder skatter i alle dine produktpriser. Der lægges ikke yderligere gebyrer for moms og skatter på kundens varer ved betalingen, hvis denne mulighed er aktiveret. Der foretages i stedet en beregning af, hvor meget af produktets pris der er moms og skatter.

Når du opsætter skatter, kan du få adgang til dine indstillinger på siden Skatter og told i din Shopify-administrator.