Skatter i Japan

Bemærk: Denne vejledning er relevant for shopejere, der sælger i Japan. Det er dit ansvar at konsultere de lokale skattemyndigheder eller en skatteekspert for at sikre, at du opkræver de korrekte skatteprocenter hos dine kunder, og at du indsender din selvangivelse og udligner dine skatter korrekt.

Opsætning af skatter for butikker, der er placeret i Japan

Japan bruger lokationsbaserede skatter, hvilket betyder, at skatter beregnes ved hjælp af din adresse og din kundes adresse. Du er ikke forpligtet til at skatteregistreringsnumre for at opkræve skatter fra dine kunder, men du skal muligvis angive skatteprocenter manuelt.

Aktivér priser inklusive skat

I Japan skal shopejere bruge priser inklusive skat. For nye shopejere inkluderer produktpriser skat som standard. Hvis du ikke sælger med priser inklusive skat endnu, skal du aktivere indstillingen Alle priser er inklusive skat i Shopify-administratoren.

Trin

1. Gå til Indstillinger > Skatter og told i din Shopify-administrator.
  2. Markér Alle priser er inklusive skat.
  3. Klik på Gem.

Når du har aktiveret denne indstilling, vil priserne i din butik inkludere skat. Den angivne pris for et produkt er det beløb, som kunden skal betale, og skattedelen af prisen beregnes ved hjælp af formlen Tax = (Tax Rate X Price) / (1 + Tax Rate). Få mere at vide om, hvordan du inkluderer skat i dine produktpriser.

Skift dine produktpriser

Hvis du allerede har angivet produktpriser uden skat, og du vil ændre dem til priser inklusive skat, skal du udføre en af følgende handlinger:

1. Skift dine priser manuelt.

1. Beregn prisen for dine produkter, efter at skatten er tilføjet.
    2. Aktivér priser inklusive skat i din Shopify-administrator.
    3. Skift dine produktpriser til værdien inklusive skat. Du kan bruge massehandlinger til at ændre alle dine produkter på én gang, eller du kan opdatere dine produktpriser ved at uploade en CSV-fil med dine produkter.
  2. Skift dine priser ved hjælp af en app til masseredigering af priser. Den anbefalede app er CustomEdit.

Brug CustomEdit

CustomEdit er en app, der ændrer prisen for dine produkter med en bestemt procentdel. Du kan vælge at ændre alle dine produkter eller udvalgte produkter og vælge, om ændringerne skal træde i kraft med det samme eller på et bestemt tidspunkt.

Trin

1. Føj appen CustomEdit til din butik fra App Store.
  2. Gå til Apps > CustomEdit i din Shopify-administrator.
  3. I feltet Prisændring skal du angive den procentværdi, som skal anvendes på dine produkter. Denne værdi er som standard angivet til 10%.
  4. Angiv prisafrundingsværdien. Denne værdi angiver, hvor mange decimaler resultatet skal afrundes til, hvor 0 afrunder til det nærmeste beløb. Denne værdi er som standard angivet til 2.
  5. Valgfrit: Hvis du vil filtrere for specifikke kollektioner, der skal ændres, skal du klikke på Indlæs kollektion. Hvis du vil filtrere for specifikke produkter, skal du klikke på Indlæs varer.
  6. Markér de produkter, du vil ændre.
  7. Gør et af følgende:
    • Hvis du vil ændre alle viste produkter med det samme, skal du klikke på Gem alle og derefter klikke på Bekræft.
    • Hvis du vil ændre alle viste produkter på et senere tidspunkt, skal du klikke på Gem alle senere, vælge en dato og et klokkeslæt og derefter klikke på Bekræft.
    • Hvis du vil ændre specifikke produkter med det samme, skal du markere de produkter, du vil ændre, klikke på Gem valgte og klikke på Bekræft.
    • Hvis du vil ændre specifikke produkter på et senere tidspunkt, skal du markere de produkter, du vil ændre, klikke på Gem senere, vælge en dato og et klokkeslæt og derefter klikke på Bekræft.

Der kan være en forsinkelse i opdateringen af dine produkter, afhængigt af hvor mange du har valgt.