Momstjenester med Avalara AvaTax

Avalara AvaTax er software til omsætningsskatter, som automatiserer skatteberegninger og selvangivelsesprocessen. Avalara leverer skatteprocenter i realtid fra mere end 12.000 skattejurisdiktioner (Shopifys skatter er derimod baseret på postnumre).

Hvis du har et Shopify Plus-abonnement for din butik og du har en Avalara AvaTax-konto, kan du aktivere Avalara AvaTax for dit abonnement. Når Avalara er aktiveret, kan du bruge den i din Shopify-administrator til at opkræve skatter i din butik ved hjælp af Avalaras tjenester i stedet for Shopifys indbyggede skatteprogram. Avalara AvaTax virker også til Shopify POS til Android og iOS-enheder.

Du kan bruge Avalara AvaTax til at:

• få nøjagtige og opdaterede skattekoder fra mere edn 12.000 jurisdiktioner
  • finjustere et sæt skatteregler, så de opfylder din virksomheds behov
  • oprette nøjagtige rapporter over din virksomheds skatter

Kontakt Shopify Plus-support, hvis Avalara ikke er en del af dit abonnement i øjeblikket, og du gerne vil tilføje det.

Begrænsninger og kendte problemer

• Avalara AvaTax-appen understøtter moms, men ikke momsfritagelser. Du kan bruge Avalara til at beregne skat med, men Avalara kan ikke indsamle moms-id'er, som er påkrævet i forbindelse med indberetning af fritagelser og returneringer.

• Hvis du tilbagebetaler et dollarbeløb for en ordre uden også at vælge et vare- eller genopfyldningsantal, vil det tilbagebetalte skattebeløb ikke blive anvendt på en bestemt vare, og og der vil ikke blive oprettet et returdokument i Avatax Console.

• Du skal konfigurere dine Shopify-skatteindstillinger, selvom du bruger Avalara AvaTax. Hvis Avalara er midlertidigt utilgængelig, bruges dine Shopify-skatteprocenter til at beregne skatterne for dine ordrer.

• Nogle tredjepartstjenester kan rapportere til Avalara, hvilket medfører duplikerede ordreoplysninger. Hvis du har en tjeneste, som rapporterer ordrer til Avalara, kan du ændre dine indstillinger, så de forhindrer, at Shopify også rapporterer disse ordrer. I din Shopify-administrator skal du gå til Indstillinger > Skatter, åbne dine Avalara-indstillinger og fjerne markeringen i Send dokumenter til AvaTax.

• Den tjeneste, der er blevet brugt til at beregne en ordres afgifter, vises ikke udtrykkeligt på ordresiden. Hvis du vil vide, hvordan afgifterne for en bestemt ordre er er er beregnet, kan du få flere oplysninger på ordresiden.

• De manuelt beregnede skatteprocenter viser ikke navnet på staten og viser kun en generel procent. Eksempel: State Tax 7.25% $7.40
    • Skatteprocenter, som beregnes automatisk af Shopify, indeholder navnet på staten, regionen og byen. Eksempel: CA State Tax 7.25% $7.40
    • Skatteprocenter, som beregnes Avalara, indeholder navnet på staten, regionen og byen. Teksten vises med store bogstaver. Eksempel: CA STATE TAX 7.25% $7.40

Lær mere