Avgiftstjenester med Avalara AvaTax.

Avalara AvaTax er programvare for salgsavgifter som automatiserer avgiftsutregningen og innsendelse av avgiftsrapporter. Avalara tilbyr skattesatser i sanntid fra mer enn 12 000 skattemyndigheter som Shopifys skatteberegninger baseres på i skatteregistrering eller i lokalisasjon.

Hvis butikken din har Shopify Plus og du har en Avalara AvaTax-konto, kan du aktivere Avalara AvaTax for abonnementet ditt. Når Avatax er aktivert kan du belaster avgifter i butikken ved hjelp av Avalaras tjenester, i stedet for Shopifys innebygde skattemotor. Avalara AvaTax fungerer også på mobile enheter.

Du kan bruke Avalara AvaTax til å gjøre følgende:

• få presise og oppdaterte avgiftskoder for mer enn 12 000 jurisdiksjoner
  • angi skatteregler for å oppfylle bedriftens behov
  • angi skatteregler per produkt
  • opprette nøyaktige rapporter med avgiftene for din bedrift

Hvis Avalara ikke er inkludert i abonnementet og du vil legge det til, kan du kontakte Shopify Plus brukerstøtte.

På denne siden

Skatteberegninger

Tjenesten som brukes til å beregne avgiftene dine kan variere, avhengig av hvilke kanaler du bruker til salg og oppsettet mot tredjepartstjenester. For å avgjøre hvilken tjeneste som er brukt til å beregne avgifter på en bestemt bestilling, kan du åpne bestillingen fra Bestillinger-siden i Shopify-administrator og se bestillingens tidslinje.

Les mer