Sette opp skattesatser for Shopify POS

Shopify POS-appen legger til avgifter basert på butikkens plassering som du tilordner POS-enheten din. Butikksteder må inkluderes i fraktsonene for at avgiftene kan beregnes på riktig måte.

Etter at skatteinnstillingene er konfigurert, kan du justere avgiftene som gjelder for individuelle bestillinger eller produkter under en transaksjon fra Shopify POS-handlekurven.

Angi skattesatsen for et nytt utsalgssted

Shopify POS-appen legger til avgifter basert på butikkens plassering, som du tilordner til POS-enheten din.

Trinn:

1. Sørg for at den nye plasseringen er inkludert i fraktsonene dine slik at avgiftene blir beregnet på riktig måte. Du må gjøre dette steget selv om du aldri sender produktene (for eksempel hvis du kun kjører Shopify POS).
  1. I Skattesatser-seksjonen klikker du på skatteområdet, angir skattesatsen og klikker på Lagre:

- Hvis du er i USA velger du automatiske avgiftsinnstillinger, eller velger satsen manuelt etter skatting til stat, fylke og kommune, inkludert fraktavgifter. - Hvis du ikke er i USA bruker du standardverdiene eller angir satsene for landene og områdene. Du spesifiserer også om du vil legge til avgifter på frakt.

1. Legg til den nye butikkplasseringen din.

2. Tilordne Shopify POS-enheten din til den nye plasseringen. Hvis den nye plasseringen ikke vises, kan du sette appen i bakgrunnen ved å trykke på Hjem-knappen på enheten din. Åpne Shopify POS-appen på nytt, så skal den nye plasseringen være tilgjengelig.