Juster skattesatsene i Shopify POS-handlekurven

Shopify POS-appen bruker avgifter basert på butikkstedet som du tilordner til enheten din. Du kan endre skattesatsen for en Shopify POS-lokalisasjon i Shopify-administrator.

Skru av eller på handlekurvens skattesatser

Slik skrur du handlekurvens skattesatser av eller på for alle varene i en bestilling:

1. På startsiden til Shopify POS-appen din, trykker du på Avgifter i handlekurven.
  2. Deaktiver eller aktiver skattesatser for bestillingen og trykk på Lukk.

Skru skattesatsene for et produkt av eller på

Slik skrur du en skattesats av eller på for et enkelt produkt i en bestilling:

1. Fra hjemskjermen i Shopify POS-appen, trykker du på en vare i handlekurven.
  2. Deaktiver eller aktiver skattesatser for varen og trykk på Lagre.