Oppdatere en bestilling

Du kan legge til merknader eller oppdatere kunder for eksisterende bestillinger.

Legg til en merknad i en bestilling

Bestillingsmerknadene vises på en bestillingsdetaljskjerm, og de er nyttige for å kunne legge ved tilleggsinformasjon om en bestilling. Du vil kanskje legge ved en merknad til en bestilling av følgende grunner:

• Du har refundert eller kansellert bestillingen.
  • Du har gjort en utveksling for hele eller deler av bestillingen.
  • Kunden din har noen tilleggskrav som du vil registrere.

Notatet vises på skjermbildet for bestillingsinformasjon. Du kan redigere notatet ved å trykke på Rediger ved siden av BESTILLINGSMERKNADER.

Legg til, slett eller endre kunden i en bestilling

Du kan justere kundeinformasjonen i en POS-bestilling.

For å endre kunden på en bestilling må du slette den gjeldende kunden og legge til riktig kunde.

Du kan også redigere informasjon om kunden ved å trykke på kundens navn.