Legge til en merknad for en bestilling

Legg til en merknad i en bestilling

Bestillingsmerknadene vises på en bestillingsdetaljskjerm, og de er nyttige for å kunne legge ved tilleggsinformasjon om en bestilling. Du vil kanskje legge ved en merknad til en bestilling av følgende grunner:

• Du har refundert eller kansellert bestillingen.
  • Du har gjort en utveksling for hele eller deler av bestillingen.
  • Kunden din har noen tilleggskrav som du vil registrere.
  1. Fra Shopify POS-appen trykker du på og deretter Bestillinger.

2. Trykk på en bestilling for å se detaljene og trykk på Legg til notat.

3. Angi merknaden og trykk deretter på Lagre.

Notatet vises på skjermbildet for bestillingsinformasjon. Du kan redigere notatet ved å trykke på Rediger ved siden av BESTILLINGSMERKNADER.