Sådan opdaterer du en ordre

Du kan tilføje bemærkninger eller opdatere kunder for eksisterende ordrer.

Føj en bemærkning til en ordre

Ordrebemærkninger vises på siden med ordreoplysninger, og de er nyttige, når der skal tilføjes yderligere oplysninger om en ordre. Der kan være følgende grunde til at føje en bemærkning til en ordre:

• Du har tilbagebetalt eller annulleret ordren.
  • Du har foretaget en ombytning af hele ordren eller en del af den.
  • Din kunde har nogle yderligere krav, som du vil registrere.
  1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Ordrer.

2. Tryk på en ordre for at se dens side med oplysninger, og tryk derefter på Tilføj bemærkning.

3. Angiv din bemærkning, og tryk på Gem.

Bemærkningen vises på siden med ordreoplysninger. Du kan redigere bemærkningen ved at trykke på Rediger ud for ORDREBEMÆRKNINGER.

Tilføj, slet eller skift kunde for en ordre

Du kan justere kundeoplysningerne for en POS-ordre.

Hvis du vil skifte kunde for en ordre, skal du slette den aktuelle kunde og derefter tilføje den korrekte kunde.

Du kan også redigere oplysningerne om kunden ved at trykke på kundens navn.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Ordrer.

2. Tryk på en ordre for at se siden med oplysninger.

3. Juster ordren efter behov:

- Tilføj en kunde – Start med at slette den eksisterende kunde for ordren, og tryk derefter på Tilføj kunde og søg efter en eksisterende kunde. Du kan også trykke på Tilføj ny kunde og udfylde kontaktoplysningerne. - Slet en kunde – Swipe til venstre på kundens navn, og tryk derefter på Fjern. - Rediger en kunde – Tryk på kundens navn, rediger vedkommendes oplysninger, og tryk derefter på Gem.