Sådan opdaterer du en ordre

Du kan tilføje bemærkninger eller opdatere kunder for eksisterende ordrer.

Føj en bemærkning til en ordre

Ordrebemærkninger vises på en ordres side med oplysninger, og de er nyttige, når der skal tilføjes yderligere oplysninger om en ordre. Der kan være følgende grunde til at føje en bemærkning til en ordre:

• Du har refunderet eller annulleret ordren.
  • Du har foretaget en ombytning af hele ordren eller en del af den.
  • Din kunde har nogle yderligere krav, som du vil registrere.
  1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Ordrer.
  2. Tryk på en ordre for at se dens side med oplysninger, og tryk derefter på Tilføj bemærkning.
  3. Angiv din bemærkning, og tryk på Gem.

Bemærkningen vises på siden med ordreoplysninger. Du kan redigere bemærkningen ved at trykke på Rediger ud for ORDREBEMÆRKNINGER.

Tilføj, slet eller skift kunde for en ordre

Du kan justere kundeoplysningerne for en POS-ordre.

Hvis du vil skifte kunde for en ordre, skal du slette den aktuelle kunde og derefter tilføje den korrekte kunde.

Du kan også redigere oplysningerne om kunden ved at trykke på kundens navn.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på knappen i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Ordrer.
  2. Tryk på en ordre for at se siden med oplysninger.
  3. Juster ordren efter behov ved at gøre et af følgende:
    • Tilføj en kunde – Start med at slette den eksisterende kunde for ordren, og tryk derefter på Tilføj kunde og søg efter en eksisterende kunde. Du kan også trykke på Tilføj ny kunde og udfylde kontaktoplysningerne.
    • Slet en kunde – Swipe til venstre på kundens navn, og tryk derefter på Fjern.
    • Rediger en kunde – Tryk på kundens navn, rediger vedkommendes oplysninger, og tryk derefter på Gem.

Annuller en ordre

Hvis en ordre kan annulleres, vises knappen Annuller ordre i op til 15 minutter, efter ordren er afgivet. Efter 15 minutter behandles transaktionerne, og beløbet registreres. Kun ordrer med statussen Godkendt kan annulleres. Transaktionsgebyrer gælder ikke for annullerede ordrer.

Der er følgende begrænsninger for annullering af ordrer:

• Annullering af ordrer er ikke tilgængelig i Tyskland eller Italien
  • Ordrer med opdelt betaling kan ikke annulleres
  • Ordrer, der bruger følgende betalingsmetoder, kan ikke annulleres:

Trin:

1. Du kan annullere en ordre i betalingsprocessen eller på siden Ordrer:

• Tryk på Annuller ordre i betalingsprocessen.
    • Tryk på Ordrer på startsiden i Shopify POS-appen, og tryk på den ordre, du vil annullere, og derefter på Annuller.
  2. Valgfrit: Hvis du ikke vil returnere en vare til din lagerbeholdning, skal du trykke på knappen Genopfyld alle varer på denne lokation, og tryk derefter på Genopfyld ikke.

3. Tryk på Næste.

4. Vælg en årsag til annulleringen af ordren.

5. Tryk på Bekræft og behandl. Hvis du har aktiveret ledergodkendelse og ikke er leder, skal lederen angive en pinkode og derefter trykke på pileknappen for at bekræfte annulleringen.

6. Tryk på Udført.