Levering af ordrer til kunder med Shopify POS

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Når du behandler en ordre i Shopify POS-appen, kan der være kunder, der ønsker deres ordre leveret til deres adresse. Det kan du gøre ved at sende dine kunders ordrer direkte fra Shopify POS.

Afsend en ordre til kundens adresse

Hvis du har aktiveret beskyttelse mod oversalg af et produkt, kan du kun føje dem til kunders ordrer, hvis de er på lager. Hvis du lægger et udsolgt produkt i indkøbskurven, vises en fejlmeddelelse, som fortæller, at udsolgte produkter ikke kan afsendes. Dette forhindrer dig i at afgive ordrer, der ikke kan behandles på grund af udsolgte produkter.

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

1. Læg alle varer i indkøbskurven.

2. Valgfrit: Udfør følgende trin, hvis du vil lægge din kunde i indkøbskurven:

1. Tryk på på startsiden, og tryk derefter på Kunder.
    2. Vælg din kunde på kundelisten.
    3. Tryk på Læg i indkøbskurven på siden med kundeoplysninger.
  3. Tryk på Flere handlinger i Shopify POS-appen, og tryk derefter på Afsend til kunde. Hvis du har tilføjet et felt i docken, kan du trykke på Afsend til kunde på din startside.

4. Hvis du ikke lagde din kunde i indkøbskurven tidligere, kan du angive kundens kontaktoplysninger og trykke på Gem. Tryk på Spring over, hvis du ikke vil tilføje disse oplysninger.

5. Angiv kundens leveringsoplysninger på siden Tilføj leveringsoplysninger, eller tryk på en tidligere angivet adresse (hvis en sådan er tilgængelig). Tryk derefter på Gem.

6. Foretag én af følgende handlinger på siden Vælg leveringsmetode:

- Tryk på din foretrukne leveringsmetode på den tilgængelige liste, hvis du vil vælge mellem beregnede leveringspriser. De viste priser er de gældende vægtbaserede, prisbaserede og transportfirma beregnede priser, som du har konfigureret i din Shopify-administrator. Der vises kun leveringspriser, som er relevante for den aktuelle indkøbskurv (baseret på dine regler for leveringspriser). Hvis du ikke kan se nogen tilgængelige priser, er der ikke nogen gældende, tilgængelige priser. Du kan tilføje nye priser på indstillingssiden Forsendelse og levering i din Shopify-administrator. - Tryk på Tilpasset leveringspris, angiv leveringsbeløbet, og tryk på Udført, hvis du vil angive en tilpasset leveringspris.

1. Tryk på Betaling, vælg betalingsmetoden, og behandl betalingen.

2. Vælg en metode til levering af ordrekvitteringen, og tryk på Udført.

Til at starte med markeres ordren som ikke-behandlet, og den kan ikke behandles i POS-appen. Du skal behandle ordren i din Shopify-administrator, når du er klar til at afsende ordren til kunden.

Tilføj et felt i docken

Hvis du ofte bruger handlingen "Send til kunde", kan du konfigurere en genvej til denne funktion på din startside ved at tilføje et felt til den.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Tilføj felt på startsiden i din Shopify POS-app.

2. Tryk på Handling, og tryk derefter på Afsend til kunde.

3. Tryk på Udført.

Ofte stillede spørgsmål

Er ordrer, der leveres til kunden, automatisk markeret som ikke-behandlet?

Ja. Alle varer i en ordre, der leveres til kunden, er markeret som ikke-behandlet.

Kan min indkøbskurv indeholde en blanding af varer, der skal leveres, og varer, der afhentes i butikken?

Nej. Afsend til kunden-ordren afsender alle varer, der er i ordren. Hvis du har en kunde, som har brug for at få leveret nogle varer og selv afhente andre i butikken, skal du oprette to separate transaktioner.

Hvordan fratrækkes lagerbeholdningen i afsend til kunde-ordrer?

Afsend til kunde-ordrer fratrækker lagerbeholdning baseret på din angivne behandlingsprioritering
.

Du har f.eks. to lokationer, lokation A (lager) med højeste prioritering og lokation B (din detaillokation). Lokation A har 1 skjorte, og lokation B har 2 skjorter på lager. Hvis du gennemfører en afsend til kunde-ordre for 1 skjorte fra lokation B, trækkes der fra lageret for lokation A, da den lokation har den højeste prioritering.

Afsend til kunde-ordrer trækker ikke lager fra lokationer, der er angivet til at forhindre behandling af onlineordrer
.

Kan jeg gennemføre afsend til kunde-ordrer offline?

Afsend til kunde-ordrer kræver onlineforbindelse. Du kan ikke gennemføre ordren, hvis du mister forbindelsen til internettet. Hvis du ikke kan genoprette forbindelsen, skal du annullere transaktionen og prøve igen, når du er online igen.