Markering af en Shopify POS-ordre som behandlet eller ikke-behandlet

Du kan manuelt markere ordrer som behandlet i din Shopify-administrator, men det betyder, at du skal ændre ordrestatus for alle køb, der foretages i din detailforretning. Hvis dine kunder tager deres køb med sig, når de går, er det nemmere, hvis dine ordrer automatisk markeres som behandlet i Shopify POS-appen.

Bemærk: Du kan ikke markere ordrer som behandlet i Shopify POS-appen. Du kan gøre det fra din Shopify-administrator.

Om adfærd for automatisk behandling

Adfærden af den automatisk behandling i Shopify POS afhænger af din indstilling for behandling:

Behandlingsadfærd i Shopify POS baseret på indstillinger
Angiv som behandlet Behandlingsstatus
Til Ordren er angivet som Behandlet
(Bortset fra ordrer, der skal afsendes til kunder. De skal altid angives som behandlet manuelt).
Fra Ordren er markeret som Ikke-behandlet

Manuel indstilling af behandlingsstatus

Under nogle omstændigheder kan du tilsidesætte præferencerne for behandling og manuelt angiv status på en ordre som Behandlet. Du kan ikke ændre status på en ordre til Ikke-behandlet manuelt, når ordren er blevet afgivet. Hvis du vil registrere en ordre som Ikke-behandlet, selvom varen er på lager, skal du slå Angiv som behandlet fra i dine præferencer for behandling, før du behandler transaktionen.

Markér ordren som behandlet

Hvis en fuldført Shopify POS-ordre på din side med Ordrer er markeret som Ikke-behandlet, kan du ikke markere den som behandlet i Shopify POS-appen. Du skal logge ind på din Shopify-administrator for at behandle ordren.

Du kan markere ordren som behandlet, mens den stadig er i indkøbskurven.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Flere handlinger på startsiden i din Shopify POS-app.

2. Aktivér Angiv som behandlet under INDKØBSKURV.

3. Tryk på Luk, og fortsæt med ordren.

Bemærk: Hvis du leverer en ordre til en kundes adresse, bliver ordren altid markeret som Ikke-behandlet, uanset hvilke indstillinger du har for behandling. Du skal manuelt markere kundeordrer som Behandlet i din Shopify-administrator, når du er klar til at afsende dem.