Ombytning af en vare

Når du bruger Shopify POS-appen, kan du foretage returneringer og udstede tilbagebetalinger. Du kan også bytte varen til en ny vare. Hvis der er en prisforskel på de to varer, kan du opkræve eller betale forskellen under ombytningen.

1. Tryk på , og tryk derefter på Ordrer i Shopify POS-appen.

2. Tryk på den ordre, som du vil oprette en ombytning eller returnering for.

3. Tryk på Ombytning, vælg varen der byttes, og tryk på Næste. Returnerede varer føjes til lagerbeholdningen på din POS-enheds tildelte lokation.

4. Vælg en vare, som du vil ombytte den returnerede vare til, på listen med tilgængelige produkter.

5. Opdater antallet af den valgte vare, tilføj flere varer om nødvendigt, og klik på Næste.

6. Tryk på Tilbagebetaling eller Opkræv for at gennemføre transaktionen i tilfælde af en resterende saldo. Tryk på Ombytning, hvis der ikke er en resterende saldo.

7. Tryk på Udført.