Byte av en orderartikel

Med hjälp av appen Shopify POS kan du utföra returer och utfärda återbetalningar, eller byta en returnerad vara mot en ny vara. Om det finns en skillnad i pris mellan de två varorna kan du ta emot eller betala ut skillnaden under bytet.

1. Tryck på och sedan på Ordrar i Shopify POS-appen.

2. Klicka på ordern som du vill skapa ett byte för eller returnera.

3. Tryck på Byte, välj den artikel som utbyts och tryck på Nästa. Returnerade artiklar läggs till i inventeringen av den tilldelade platsen för din POS-enhet.

4. Välj en vara som du vill byta ut din retur med med från listan över tillgängliga produkter.

5. Uppdatera kvantiteten för den valda artikeln, lägg till fler varor om det behövs och klicka på Nästa.

6. Om det finns ett återstående saldo, tryck på Återbetala eller Samla in och slutför transaktionen. Tryck på Byte om inget saldo återstår.

7. Tryck på klar.