Bytte en vare i bestillingen

Ved hjelp av Shopify POS-appen, kan du utføre returer og utstede refusjoner eller bytte en returnert vare mot en ny vare. Hvis det er en forskjell i pris mellom de to varene, kan du innhente eller betale ut differansen underveis i byttet.

1. Fra Shopify POS-appen trykker du på og deretter Bestillinger.

2. Trykk på bestillingen du vil opprette et bytte eller en retur for.

3. Trykk på Byttog velg varen som byttes, og trykk på Neste. Returnerte varer legges til i lagerbeholdningen for den tilordnede plasseringen for POS-enheten din.

4. Fra listen over produkter som er tilgjengelig, velger du en vare du vil bytte med.

5. Oppdater antallet av den valgte varen, Legg til flere varer om nødvendig, og klikk på Neste.

6. Hvis det er en gjenstående saldo, trykker du Refunder eller Innhent og fullfører transaksjonen. Hvis det ikke er noen gjenstående saldo, trykker du på Bytt.

7. Trykk på Ferdig.