Send en e-mail til kunden med oplysninger om indkøbskurven

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify POS Pro.

Med E-mail med indkøbskurv til Shopify POS kan du oprette en indkøbskurv og sende en e-mail til din kunde, så de kan gennemføre deres betaling online. E-mailen indeholder en oversigt over kundens indkøbskurv og et link til din butiks onlinebetaling.

Når e-mailen er sendt, gemmes ordren som en kladde i Shopify, indtil kunden klikker på linket og gennemfører betalingen. Når kunden har betalt for sin indkøbskurv, gemmes kladden som en fuldført ordre på siden Ordrer i Shopify.

Når du bruger E-mail med indkøbskurv til Shopify POS på en iOS-enhed, kan du se salgstilskrivning for ordrer med E-mail med indkøbskurv. Salget tilskrives den medarbejder, der er logget ind på Shopify POS, når en E-mail med indkøbskurv sendes. Du kan spore medarbejdernes salg i rapporten Salg pr. medarbejder.

Du kan kun sende en e-mail for en indkøbskurv, hvis du accepterer betaling for hele ordren. Du kan ikke acceptere personlig delvis betaling og derefter sende en E-mail med indkøbskurv for at opkræve saldoen.

Bemærk: Hvis du tilføjer en betalingsmetode ved betaling, deaktiveres valgmuligheden E-mail med indkøbskurv, indtil du fjerner betalingen.

Fremgangsmåde:

1. Ved Shopify POS-betaling skal du føje kundens valg af produkter til indkøbskurven.

2. Valgfrit: Tilpas indkøbskurven efter behov.

3. Når du er klar til at sende e-mailen, skal du trykke på Flere handlinger

4. Tryk på Send indkøbskurv.

5. Angiv kundens e-mailadresse.

Bemærk: Hvis du føjer en kunde til indkøbskurven, udfyldes kundens e-mailadresse for dig. Hvis der angives en anden e-mailadresse, ændrer dette ikke, hvilken kunde der er knyttet til ordren.

1. Valgfrit: Skriv en besked, der skal inkluderes i e-mailen.
  1. Tryk på Send.

Ordren gemmes som en ordrekladde i Shopify, og kunden modtager en E-mail med indkøbskurv. E-mailen indeholder et link til betaling, hvor kunden kan indbetale for sin indkøbskurv. Når kunden betaler for sin indkøbskurv, oprettes der en ordre i Shopify.