Een notitie aan een bestelling toevoegen

Een notitie aan je bestelling toevoegen

Ordernotities worden weergegeven in het scherm met bestelgegevens en zijn handig als je aanvullende informatie over een bestelling wilt bijvoegen. Je kunt een notitie toevoegen aan een bestelling om de volgende redenen:

• Je hebt de bestelling terugbetaald of geannuleerd.
  • Je hebt de hele of een deel van de bestelling geruild.
  • Je klant heeft enkele aanvullende vereisten die je wilt vastleggen.
  1. Tik in de Shopify POS-app op en daarna op Bestellingen.

2. Tik op een bestelling om het gegevensscherm weer te geven en tik op Notitie toevoegen.

3. Voer je notitie in en tik op Opslaan.

De notitie wordt weergegeven in het scherm met bestelgegevens. Je kunt de notitie bewerken door op Bewerken naast BESTELLINGSNOTITIES te tikken.