Een bestelling bijwerken

Je kunt notities toevoegen of klanten bijwerken voor bestaande bestellingen.

Een notitie aan je bestelling toevoegen

Opmerkingen bij bestellingen worden weergegeven in het scherm met bestelgegevens en zijn handig als je aanvullende informatie over een bestelling wilt bijvoegen. Je kunt een notitie toevoegen aan een bestelling om de volgende redenen:

• Je hebt de bestelling terugbetaald of geannuleerd.
  • Je hebt de hele of een deel van de bestelling geruild.
  • Je klant heeft enkele aanvullende vereisten die je wilt vastleggen.
  1. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op bestellingen.

2. Tik op een bestelling om het gegevensscherm weer te geven en tik op Notitie toevoegen.

3. Voer je notitie in en tik op Opslaan.

De opmerking wordt weergegeven in het scherm met bestelgegevens. Je kunt de opmerking bewerken door op Bewerken naast OPMERKINGEN BIJ BESTELLINGEN te tikken.

De klant voor een bestelling toevoegen, verwijderen of wijzigen

Je kunt de klantgegevens van een POS-bestelling aanpassen.

Als je de klant bij een bestelling wilt wijzigen, moet je de huidige klant verwijderen en vervolgens de juiste klant toevoegen.

Je kunt ook gegevens over de klant bewerken door op de naam van de klant te tikken.

Stappen

1. Tik in de Shopify POS-app op de knop en tik vervolgens op bestellingen.

2. Tik op een bestelling om het detailscherm te bekijken.

3. Pas de bestelling zo nodig aan:

- Voeg een klant toe: Verwijder eerst een bestaande klant voor de bestelling, tik dan op Klant toevoegen en zoek een bestaande klant of Voeg nieuwe klant toe en vul de contactgegevens in. - Verwijder een klant: Swipe links op de naam van de klant en tik op Verwijderen. - Een klant bewerken : Tik op de naam van de klant, bewerk de bijbehorende gegevens en tik vervolgens op Opslaan.