Belastingtarieven instellen voor Shopify POS

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die je toewijst aan je POS-apparaat. Winkellocaties moeten worden opgenomen in je verzendzones zodat de belasting correct kan worden berekend.

Nadat je belastinginstellingen zijn geconfigureerd, kun je de belastingen aanpassen die worden toegepast op individuele bestellingen of producten tijdens een transactie vanuit de Shopify POS-winkelwagen.

Het belastingtarief instellen voor een nieuwe POS-locatie

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die je toewijst aan je POS-apparaat.

Stappen:

1. Zorg ervoor dat de nieuwe locatie is opgenomen in je verzendzones, zodat de belasting correct kan worden berekend. Je moet deze stap uitvoeren, zelfs als je je producten nooit verzendt (bijvoorbeeld als je alleen Shopify POS gebruikt).
  1. Klik in het gedeelte Belastingtarieven op de belastingregio en stel het belastingtarief in. Klik vervolgens op Opslaan:

- Kies de automatische belastinginstellingen of geef handmatig de tarieven op voor nationale, provinciale en gemeentelijke belastingen, inclusief verzendkosten als je je in de Verenigde Staten bevindt. - Gebruik de standaardwaarden of geef de tarieven op voor landen en hun regio's als je je niet in de Verenigde Staten bevindt. Je specificeert ook of je belasting op verzending in rekening brengt.

1. Voeg je nieuwe winkellocatie toe.

2. Wijs je Shopify POS-apparaat toe aan de nieuwe locatie. Als de nieuwe locatie niet wordt weergegeven, zet de app op de achtergrond door op de startknop op je apparaat te drukken. Open de Shopify POS-app opnieuw en je nieuwe locatie moet beschikbaar zijn.