Belastingtarieven instellen voor Shopify POS

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die je aan je POS-apparaat toewijst. Winkellocaties moeten worden opgenomen in de verzendzones, zodat de belasting correct kan worden berekend.

Winkels die in de Verenigde Staten verkopen, kunnen Shopify Tax activeren voor persoonlijke verkoop met de Shopify POS-app. Bekijk de aandachtspunten voor het activeren van Shopify Tax.

Nadat je belastinginstellingen zijn geconfigureerd, kun je de belastingen aanpassen die worden toegepast op individuele bestellingen of producten tijdens een transactie vanuit de Shopify POS-winkelwagen.

Het belastingtarief instellen voor een nieuwe POS-locatie

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die je toewijst aan je POS-apparaat.

Stappen:

Aandachtspunten voor het activeren van Shopify Tax

Als dit de eerste keer is dat je Shopify Tax activeert, kan het nodig zijn een aantal gebieden bij te werken om de meest nauwkeurige belastingberekeningen te krijgen. Neem de volgende aandachtspunten door voordat je Shopify Tax activeert:

• Shopify Tax berekent omzetbelasting op een veel hoger precisieniveau in combinatie met het vermogen om productvrijstellingen te automatiseren op basis van productcategorieën. Je hoeft geen alternatieve tarieven op county- of plaatsniveau meer in te stellen.
  • Shopify Tax gebruikt productcategorieën om automatisch vrijstellingen voor producttarieven toe te passen. Controleer de productcategorieën voordat je Shopify Tax activeert, omdat deze van invloed zijn op het tarief dat in rekening wordt gebracht voor bestellingen.
  • Markeer producten als Dit is een fysiek product op de productpagina, tenzij het digitale goederen zijn. Als je deze instelling gebruikt om te voorkomen dat goederen worden verzonden, beheer je de verkoopkanalen op elke productpagina.