Belastingtarieven instellen voor Shopify POS

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die u toewijst aan je POS-apparaat. Winkellocaties moeten worden opgenomen in je verzendzones zodat de belasting correct kan worden berekend.

Nadat uw belastinginstellingen zijn geconfigureerd, kunt u de belastingen aanpassen die worden toegepast op individuele bestellingen of producten tijdens een transactie vanuit de Shopify POS-winkelwagen.

Het belastingtarief instellen voor een nieuwe POS-locatie

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die u toewijst aan uw POS-apparaat.

Stappen:

1. Zorg ervoor dat de nieuwe locatie is opgenomen in uw verzendzones, zodat de belasting correct kan worden berekend. Je moet deze stap uitvoeren, zelfs als u uw producten nooit verzendt (bijvoorbeeld als u alleen Shopify POS gebruikt).
  1. Klik in het gedeelte Belastingtarieven op de belastingregio en stel het belastingtarief in. Klik vervolgens op Opslaan:

- Als je zich in de Verenigde Staten bevindt, kiest je de automatische belastinginstellingen of geeft je handmatig de tarieven op voor nationale, provinciale en gemeentelijke belastingen, inclusief verzendkosten. - Als je zich niet in de Verenigde Staten bevindt, gebruikt je de standaardwaarden of geeft je de tarieven op voor landen en hun regio's. Je specificeert ook of je belasting op verzending in rekening brengt.

1. Voeg uw nieuwe winkellocatie toe.

2. Wijs je Shopify POS-apparaat toe aan de nieuwe locatie. Als de nieuwe locatie niet wordt weergegeven, zet je de app op de achtergrond door op de startknop op je apparaat te drukken. Open de Shopify POS-app opnieuw en je nieuwe locatie moet beschikbaar zijn.