Belastingtarieven instellen voor Shopify POS

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die u toewijst aan uw POS-apparaat. Winkellocaties moeten worden opgenomen in uw verzendzones zodat de belasting correct kan worden berekend.

Nadat uw belastinginstellingen zijn geconfigureerd, kunt u de belastingen aanpassen die worden toegepast op individuele bestellingen of producten tijdens een transactie vanuit de Shopify POS-winkelwagen.

Het belastingtarief instellen voor een nieuwe POS-locatie

De Shopify POS-app past belastingen toe op basis van de winkellocatie die u toewijst aan uw POS-apparaat.

Stappen:

1. Zorg ervoor dat de nieuwe locatie is opgenomen in uw verzendzones, zodat de belasting correct kan worden berekend. U moet deze stap uitvoeren, zelfs als u uw producten nooit verzendt (bijvoorbeeld als u alleen Shopify POS gebruikt).
  1. Klik in het gedeelte Belastingtarieven op de belastingregio en stel het belastingtarief in. Klik vervolgens op Opslaan:

- Als u zich in de Verenigde Staten bevindt, kiest u de automatische belastinginstellingen of geeft u handmatig de tarieven op voor nationale, provinciale en gemeentelijke belastingen, inclusief verzendkosten. - Als u zich niet in de Verenigde Staten bevindt, gebruikt u de standaardwaarden of geeft u de tarieven op voor landen en hun regio's. U specificeert ook of u belasting op verzending in rekening brengt.

1. Voeg uw nieuwe winkellocatie toe.

2. Wijs uw Shopify POS-apparaat toe aan de nieuwe locatie. Als de nieuwe locatie niet wordt weergegeven, zet u de app op de achtergrond door op de startknop op uw apparaat te drukken. Open de Shopify POS-app opnieuw en uw nieuwe locatie moet beschikbaar zijn.