Konfiguration af skatteprocenter for Shopify POS

Appen Shopify POS anvender skatter baseret på den lokation for butikken, du tildeler til din POS-enhed. For at skatterne kan beregnes korrekt, skal butikkens lokationer være inkluderet i dine leveringszoner.

Når dine skatteindstillinger er konfigureret, kan du justere de skatter, der gælder for individuelle ordrer eller produkter under en transaktion fra Shopify POS-indkøbskurven.

Angiv skatteprocenten for en ny POS-lokation

Appen Shopify POS anvender skatter baseret på den lokation for butikken, du tildeler til din POS-enhed.

Fremgangsmåde:

1. Sørg for, at den nye lokation er inkluderet i dine leveringszoner, således at skatter kan beregnes korrekt. Du skal udføre dette trin, selvom du aldrig sender dine produkter (hvis du f.eks. kun kører Shopify POS).

Bemærk: Eventuelle tilsidesættelser eller undtagelser, som angiver for en leveringszone, gælder for Shopify POS-lokationer i den pågældende zone.

1. Klik på skatteområdet i afsnittet Skatteprocenter, angiv skatteprocenten, og klik derefter på Gem:

- Hvis du befinder dig i USA, skal du vælge automatiske afgiftsindstillinger eller manuelt angive satserne for stats-, delstats- og kommuneniveau, inklusive afgifter på levering. - Hvis du ikke befinder dig i USA, skal du bruge standardværdierne eller angive satserne for lande og disses områder. Du skal også angive, om du vil opkræve afgifter på levering.

1. Tilføj din butiks nye lokation.

2. Tildel din Shopify POS-enhed til den nye lokation. Hvis den nye lokation ikke vises, skal du sætte appen i baggrunden ved at trykke på startknappen på din enhed. Åbn appen Shopify POS igen, og din nye lokation bør være tilgængelig.