Opsætning af skatteprocenter for Shopify POS

Appen Shopify POS anvender skatter baseret på den lokation for butikken, du tildeler til din POS-enhed. For at skatterne kan beregnes korrekt, skal butikkens lokationer være inkluderet i dine leveringszoner.

Butikker, der sælger i USA, kan aktivere Shopify Tax for personligt salg med Shopify POS-appen. Gennemgå overvejelserne i forbindelse med aktivering af Shopify Tax.

Når dine skatteindstillinger er konfigureret, kan du justere de skatter, der gælder for individuelle ordrer eller produkter under en transaktion fra Shopify POS-indkøbskurven.

Angiv skatteprocenten for en ny POS-lokation

Appen Shopify POS anvender skatter baseret på den lokation for butikken, du tildeler til din POS-enhed.

Fremgangsmåde:

Overvejelser i forbindelse med aktivering af Shopify Tax

Hvis dette er første gang, du aktiverer Shopify Tax, skal du muligvis opdatere nogle områder for at få de mest nøjagtige skatteberegninger. Gennemgå følgende overvejelser, før du aktiverer Shopify Tax:

• Shopify Tax beregner omsætningsskat med et langt højere præcisionsniveau kombineret med muligheden for at automatisere produktfritagelser baseret på produktkategorier. Du skal ikke længere angive tilsidesættelser af område- eller byniveau.
  • Shopify Tax bruger dine produktkategorier til automatisk at anvende fritagelser for produktprocenter. Gennemgå dine produktkategorier, før du aktiverer Shopify Tax, da de vil begynde at påvirke den procent, der opkræves på dine ordrer.
  • Sørg for, at dine produkter er markeret som Dette er et fysisk produkt på din produktside, medmindre de er digitale varer. Hvis du bruger denne indstilling til at forhindre, at varer afsendes, skal du administrere salgskanaler på hver enkelt produktside.