Internationale douane- en invoerrechten innen

Als je internationaal producten verzendt, kunnen er bij klanten extra douane- en invoerrechten in rekening worden gebracht.

Vereisten

Je kunt tijdens de checkout douane- en invoerrechten innen als je winkel aan de volgende vereisten voldoet:

Als je winkel niet voldoet aan de vereisten om douane- en invoerrechten in rekening te brengen tijdens de checkout, kun je een app van derden gebruiken om douane- en invoerrechten te berekenen.

Raadpleeg de volgende informatie voordat je deze functie activeert:

Douanerechten en invoerbelastingen activeren

Je kunt de instellingen voor douanerechten en invoerbelastingen voor je winkel beheren onder Belastingen en douanerechten van het Shopify-beheercentrum.Nadat de functie is geactiveerd, kun je ook de instellingen voor het innen van douanerechten en invoerbelastingen voor landen en regio's beheren in het gedeelte Markten van het Shopify-beheercentrum.

Gerelateerde gidsen