Hämta in internationella tullavgifter och importskatter

Om du levererar internationellt kanske dina kunder behöver betala extra tullavgifter och importskatter.

Krav

Du kan debitera tullavgifter och importskatter i kassan om din butik uppfyller följande krav:

Om din butik inte uppfyller kraven för att debitera tullavgifter och importskatter i kassan kan du använda en tredjepartsapp för att beräkna tullavgifter och importskatter.

Se följande innan du aktiverar funktionen:

Aktivera tullavgifter och uttagande av importskatt

Du kan hantera inställningarna för tull och importskatt för din butik i avsnittet skatter och tullavgifter i Shopify-admin. När funktionen har aktiverats kan du även hantera inställningarna för att ta ut tull och importskatt för länder och regioner i avsnittet Marknader i Shopify-admin.

Relaterade guider