Konfigurer dine Avalara-skattekoder

Når du har knyttet din Avalara AvaTax-konto til Shopify, kan du konfigurere Avalara AvaTax-skattekoder for dine produkter. Denne konfiguration af skattekoder giver dig mulighed for at opkræve skatter i din butik ved hjælp af Avalaras tjenester i stedet for Shopifys integrerede skatteprogram.

Standardskattekoder

Avalara AvaTax-skattekoder er unikke labels, du kan anvende på dine produkter og varianter i din butik. Skattekoder identificerer den kategori, et produkt tilhører, for at fastslå de skatteregler, der gælder for et produkt baseret på den lokation, hvorfra det sælges.

Når du begynder at bruge Avalara AvaTax, tildeles dine produkter i første omgang koden P000000 (standardskattekoden). Hvis du sælger produkter eller tjenester, som skal bruge en anden kode, kan du ændre skattekoden for disse produkter.

Konfigurer dine skatteprocenter

Inden du begynder at konfigurere din Avalara AvaTax-skattekoder skal du sørge for, at du gennemfører følgende opgaver i din Shopify-administrator og på din Avalara-konto:

• I din Shopify-administrator skal du konfigurere dine skatteprocenter. Hvis Avalara-tjenesten midlertidigt er utilgængelig, angiver Shopifys skatteindstillinger skatteprocenterne for dine produkter og levering.

• På din Avalara AvaTax-konto skal du konfigurere dine jurisdiktioner med sammenhæng for at informere Avalara AvaTax om, hvornår og hvor dit firma beregner og indberetter skatter. Hvis du sælger i jurisdiktioner, som du ikke har konfigureret i Avalara AvaTax, returnerer den resulterende skatteberegning en værdi på nul.

• Hvis du bruger Shopify POS til at sælge på forskellige lokationer, skal du gennemføre følgende opgaver i Avalara AvaTax:

• Kontrollér, at alle de obligatoriske skatteoplysninger, du har angivet, er de samme i både Shopify og Avalara AvaTax.

Konfigurer AvaTax-koden for et produkt

AvaTax føjer en standardskattekode til alle produkter i din Shopify-butik. Standardskattekoden til fysiske varer er P000000.

For alle produkter eller varianter i din Shopify-administrator skal du sørge for, at Skattekoden er angivet til Avalara-skattekode for det pågældende produkt.

Fremgangsmåde:

1. Slå skattekoderne op for dit produkt i Avalara AvaTax-systemet.

2. Gå til Produkter i din Shopify-administrator, og klik på produktet.

3. Klik på feltet Skattekode i afsnittet Priser, og angiv den relevante skattekode.

1. Klik på Gem.

Anvend skattekoder for flere produkter og varianter

Anvend skattekoder for flere produkter og varianter på én gang ved at bruge ressourcerne Produkt eller Produktvariant i Shopify Admin API ved at bruge Programmet til masseredigering for produkter i din Shopify-administrator.

I det følgende eksempel føjes skattekoden PC040101 til varianten ACME Apron:

PUT /admin/variants/variant[id]

{
"variant": {
"option1": "Acme Apron",
"price": "99.00",
"tax_code":"PC040101"
}
}

I det følgende eksempel føjes skattekoden PC040413 til produktvarianten Youth:

"product": {
"title": "Tests-12345",
"body_html": "Hi",
"vendor": "Burton",
"product_type": "Snowboard boots",
"variants": [
"option1": "Youth",
"price": "10.00",
"sku": 123,
"tax_code": "PC040413"

"option1": "Adult",
"price": "20.00",
"sku": "123"