Opsæt dine Avalara-skattekoder

Når du har knyttet din Avalara AvaTax-konto til Shopify, kan du opsætte Avalara AvaTax-skattekoder for dine produkter. Denne opsætning af skattekoder giver dig mulighed for at opkræve skatter i din butik ved hjælp af Avalaras tjenester i stedet for Shopifys integrerede skatteprogram.

Standardskattekoder

Avalara AvaTax-skattekoder er unikke labels, du kan anvende på dine produkter og varianter i din butik. Skattekoder identificerer den kategori, et produkt tilhører, for at fastslå de skatteregler, der gælder for et produkt baseret på den lokation, hvorfra det sælges.

Når du begynder at bruge Avalara AvaTax, tildeles dine produkter i første omgang koden P000000 (standardskattekoden). Hvis du sælger produkter eller tjenester, som skal bruge en anden kode, kan du ændre skattekoden for disse produkter.

Opsæt dine skatteprocenter

Inden du begynder at konfigurere din Avalara AvaTax-skattekoder skal du sørge for, at du gennemfører følgende opgaver i din Shopify-administrator og på din Avalara-konto:

• I din Shopify-administrator skal du opsætte dine skatteprocenter. Hvis Avalara-tjenesten midlertidigt er utilgængelig, angiver afgiftsindstillingerne i Shopify skatteprocenterne for dine produkter og din levering.
  • På din Avalara AvaTax-konto skal du opsætte dine jurisdiktioner med beskatningsmæssig tilknytning for at informere Avalara AvaTax om, hvornår og hvor dit firma beregner og indberetter skatter. Hvis du sælger i jurisdiktioner, som du ikke har opsat i Avalara AvaTax, returnerer den resulterende skatteberegning en værdi på nul.
  • Hvis du bruger Shopify POS til at sælge på forskellige lokationer, skal du gennemføre følgende opgaver i Avalara AvaTax:

• Kontrollér, at alle de obligatoriske skatteoplysninger, du har angivet, er de samme i både Shopify og Avalara AvaTax.

Angiv AvaTax-koden for et produkt

AvaTax føjer en standardskattekode til alle produkter i din Shopify-butik. Standardskattekoden til fysiske varer er P000000.

For alle produkter eller varianter i din Shopify-administrator skal du sørge for, at Skattekoden er angivet til Avalara-skattekode for det pågældende produkt.

Fremgangsmåde:

1. Slå skattekoderne op for dit produkt i Avalara AvaTax-systemet.
  2. Gå til Produkter i din Shopify-administrator, og klik på produktet.
  3. Klik på feltet Skattekode i afsnittet Priser, og angiv den relevante skattekode.

4. Klik på Gem.

Anvend skattekoder for flere produkter og varianter

Anvend afgiftskoder på flere produkter og varianter samtidigt ved at bruge programmet til masseredigering af produkter i din Shopify-administrator.

Du kan også anvende afgiftskoder sammen med Shopify Admin API'en ved at angive egenskaben tax_code med Produkt eller Produktvarient som endpoints.