Konfigurer dine Avalara-skattekoder

Når du har tilknyttet din Avalara-konto til Shopify, kan du konfigurere Avalara-skattekoder for dine produkter. Det gør det mulig for dig at opkræve skatter i din butik ved hjælp af Avalaras tjenester i stedet for Shopifys integrerede skatteprogram.

Plus Avalara AvaTax kan kun føjes til Shopify Plus-abonnementer.

Standardskattekoder

Avalara skattekoder er unikke labels, du kan anvende på dine produkter og varianter i din butik. Skattekoder identificerer den kategori, et produkt tilhører, for at fastslå de skatteregler, der gælder for et produkt baseret på den lokation, hvorfra det sælges.

Når du bruger Avalara AvaTax, tildeles dine produkter i første omgang koden P000000 (standardskattekoden). Hvis du sælger produkter eller tjenester, som skal bruge en anden kode, kan du ændre skattekoden for disse produkter.

Konfigurer dine skatteprocenter

Inden du begynder at konfigurere din Avalara AvaTax-skattekoder skal du sørge for, at du gennemfører følgende opgaver i din Shopify-administrator og på din Avalara-konto:

• I din Shopify-administrator skal du konfigurere dine skatteprocenter. Hvis Avalara-tjenesten midlertidigt er utilgængelig, angiver Shopifys skatteindstillinger skatteprocenterne for dine produkter og levering.

• På din Avalara AvaTax-konto skal du konfigurere dine jurisdiktioner med sammenhæng for at informere AvaTax om, hvornår og hvor dit firma beregner og indberetter skatter. Hvis du sælger i jurisdiktioner, som du ikke har konfigureret i Avalara AvaTax, returnerer den resulterende skatteberegning en værdi på nul.

• Hvis du bruger Shopify POS til at sælge i en anden lokation, skal du gennemføre følgende opgaver i Avalara:

• Kontrollér, at alle de obligatoriske skatteoplysninger, du har angivet, er de samme i både Shopify og Avalara.

Konfigurer AvaTax-koden for et produkt

AvaTax føjer en standardskattekode til alle produkter i din Shopify-butik. Standardskattekoden til fysiske varer er P000000.

For alle produkter eller varianter i din Shopify-administrator skal du sørge for, at Skattekoden er angivet til Avalara-skattekode for det pågældende produkt.

Fremgangsmåde:

1. Slå skattekoderne op for dit produkt i AvaTax-systemet.

2. Gå til Produkter i din Shopify-administrator, og klik på produktet.

3. Klik på feltet Skattekode i afsnittet Priser, og angiv den relevante skattekode.

Vælg en skattekode i rullemenuen i afsnittet priser

Bemærk: Hvis du lader produktkoden være tom, tildeler Avalara standardkoden for fysiske produkter (P000000) til dit produkt eller din variant.

1. Klik på Gem.

Anvend skattekoder for flere produkter og varianter

Du kan anvende skattekoder for flere produkter og varianter på én gang ved at bruge ressourcerne Produkt eller Produktvariant i Shopify Admin API ved at bruge Programmet til masseredigering for produkter i din Shopify-administrator.

I det følgende eksempel føjes skattekoden PC040101 til varianten ACME Apron:

PUT /admin/variants/variant[id]

{
"variant": {
"option1": "Acme Apron",
"price": "99.00",
"tax_code":"PC040101"
}
}

I det følgende eksempel føjes skattekoden PC040413 til produktvarianten Youth:

"product": {
"title": "Tests-12345",
"body_html": "Hi",
"vendor": "Burton",
"product_type": "Snowboard boots",
"variants": [
"option1": "Youth",
"price": "10.00",
"sku": 123,
"tax_code": "PC040413"

"option1": "Adult",
"price": "20.00",
"sku": "123"