Avalara-verokoodien määrittäminen

Kun olet yhdistänyt Avalara AvaTax -tilisi Shopifyhin, voit määrittää tuotteillesi Avalara-verokoodit. Verokoodien määrittäminen mahdollistaa sen, että voit veloittaa veroja kaupassasi Avalaran palvelujen avulla Shopifyn sisäänrakennetun verokoneen sijaan.

Oletusverokoodit

Avalara AvaTaxin verokoodit ovat yksilöllisiä tunnisteita, joita voit käyttää kauppasi tuotteissa ja tuoteversioissa. Verokoodit yksilöivät luokan, johon tuote kuuluu, ja määrittävät verosäännöt, jotka myyntipaikan perusteella koskevat tuotetta.

Kun aloitat Avalara AvaTaxin käytön, tuotteillesi annetaan aluksi oletusverokoodi, P000000. Jos myyt tuotteita tai palveluja, joissa on käytettävä eri koodia, voit muuttaa kyseisten tuotteiden verokoodin.

Verokantojen määrittäminen

Ennen kuin aloitat Avalara AvaTax -verokoodien määrittämisen, varmista, että suoritat seuraavat tehtävät Shopify-ylläpitäjässä ja Avalara-tililläsi:

• Määritä verokannat Shopify-ylläpitäjässä. Jos Avalaran palvelu on tilapäisesti poissa käytöstä, Shopifyn veroasetukset määrittävät tuotteidesi ja toimituksen verokannat.

• Määritä Avalara AvaTax -tililläsi nexus-alueet ilmoittaaksesi Avalara AvaTaxille, milloin ja missä yrityksesi laskee ja ilmoittaa verot. Jos myyt alueilla, joita et ole määrittänyt Avalara AvaTaxissa, tuloksena saatava verolaskelma palauttaa arvon nolla.

• Jos käytät Shopify POSia eri paikoissa myymiseen, sinun on tehtävä Avalara AvaTaxissa seuraavat toimet:

• Varmista, että kaikki annetut tarvittavat verotiedot ovat samat sekä Shopifyssa että Avalara AvaTaxissa.

Tuotteen AvaTax-koodin asettaminen

AvaTax lisää oletusarvoisen verokoodin jokaiseen Shopify-kaupan tuotteeseen. Fyysisten tuotteiden oletusarvoinen verokoodi on P000000.

Varmista, että jokaisen Shopify-ylläpitäjässä olevan tuotteen tai tuoteversion verokoodiksi on asetettu kyseisen tuotteen Avalara-verokoodi .

Toimintovaiheet:

1. Etsi tuotteellesi verokoodit Avalara AvaTax -järjestelmästä.

2. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Tuotteet ja klikkaa tuotetta.

3. klikkaa Hinnoittelu-osiossa Verokoodi -kenttää ja syötä asianmukainen verokoodi.

1. Klikkaa Tallenna.

Verokoodien käyttäminen useissa tuotteissa ja versioissa

Lisää verokoodeja useisiin tuotteisiin ja versioihin samalla kertaa käyttämällä Shopify-ylläpitäjä API:n Tuote- tai Tuoteversio-resursseja tai käyttämällä Shopify-ylläpitäjässä tuotteiden joukkoeditoria.

Seuraavassa esimerkissä verokoodi PC040101 lisätään Acme-esiliinan versioon:

PUT /admin/variants/variant[id]

{
"variant": {
"option1": "Acme Apron",
"price": "99.00",
"tax_code":"PC040101"
}
}

Seuraavassa esimerkissä Youth-tuoteversiolle lisätään verokoodi PC040413:

"product": {
"title": "Tests-12345",
"body_html": "Hi",
"vendor": "Burton",
"product_type": "Snowboard boots",
"variants": [
"option1": "Youth",
"price": "10.00",
"sku": 123,
"tax_code": "PC040413"

"option1": "Adult",
"price": "20.00",
"sku": "123"

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?