Japanin verot

Huomaa: Tämä opas on koskee kauppiaita, jotka myyvät Japanissa. Sinun velvollisuutenasi on tarkistaa paikalliselta veroviranomaiselta tai veroammattilaiselta, että veloitat asiakkaaltasi oikeat verokannat ja varmistaa, että ilmoitat ja maksat verosi oikein.

Verojen määrittäminen Japanista toimiville kaupoille

Japani soveltaa yrityksen sijaintiin perustuvaa verotusta, mikä tarkoittaa sitä, että Japani laskee verot käyttämällä omaa ja asiakkaasi osoitetta. Sinun ei tarvitse antaa verorekisteröintinumeroita, jotta voisit periä veroja asiakkailtasi, mutta saatat joutua määrittämään verokannat manuaalisesti.

Verot sisältävien hintojen käyttöön ottaminen

Japanissa kauppiaat ovat velvollisia käyttämään verot sisältävää hinnoittelua. Uusien kauppiaiden osalta tuotteiden hintoihin sisältyy vero jo oletusarvoisesti. Jos et ole vielä myynyt tuotteita hinnoiteltuna siten, että vero jo sisältyy niihin, ota käyttöön Kaikki hinnat sisältävät veron -asetukset Shopify-ylläpitäjässä.

Vaiheet

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Asetukset > Verot.
  2. Valitse Kaikki hinnat sisältävät verot.
  3. Napauta Tallenna.

Kun olet ottanut tämän asetuksen käyttöön, vero sisältyy kauppasi hintoihin. Tuotteen listattu hinta on summa, jonka asiakas maksaa, ja hinnan vero-osa lasketaan käyttämällä kaavaa Tax = (Tax Rate X Price) / (1 + Tax Rate). Lisätietoja on saatavilla kohdassa veron sisällyttäminen tuotteen hintoihin.

Tuotehintojen vaihtaminen

Jos sinulla on jo tuotehinnat, joihin ei ole sisällytetty veroa, ja sinun on vaihdettava ne hintoihin, joihin vero sisältyy, tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

1. Hintojen muuttaminen manuaalisesti.

1. Laske tuotteiden hinta sen jälkeen, kun vero on lisätty.
    2. Ota käyttöön veron sisältävät hinnat Shopify-ylläpitäjässä.
    3. Muuta tuotteesi hinnat sellaisiksi, että niihin sisältyy vero. Voit käyttää yhteiskampanjoita kaikkien tuotteittesi vaihtamiseksi kerralla tai päivittää tuotteesi hinnat lataamalla tuotteittesi CSV-tiedoston.
  2. Muuta hintasi käyttämällä hintojen joukkomuokkaussovellusta. Suositeltu sovellus on CustomEdit.

CustomEditin käyttäminen

CustomEdit on sovellus, jolla voit muuttaa tuotteidesi hintaa tietyllä prosentilla. Voit valita, haluatko muuttaa kaikki tuotteesi vai vain valitut tuotteet ja valita, haluatko muutosten tulevan heti voimaan vai vasta tietyn ajan kuluttua.

Vaiheet

1. Lisää CustomEdit-sovellus kauppaasi AppStoresta.
  2. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > CustomEdit.
  3. Syötä Hinnan muuttaminen -kenttään prosenttiarvo, jota sovelletaan tuotteisiisi. Oletusarvona on 10%.
  4. Aseta hinnan pyöristysarvo. Arvo ilmaisee, kuinka moneen desimaaliin tulos pyöristetään siten, että arvo 0 pyöristää hinnan lähimpään dollariin. Oletusarvona on 2.
  5. Valinnainen: Jos haluat suodattaa tietyt kokoelmat, klikkaa Lataa kokoelma. Jos haluat suodattaa tiettyjä tuotteita, klikkaa Lataa kohteet.
  6. Tarkasta tuotteet, joita haluat muuttaa,
  7. Tee jokin seuraavista: - Jos haluat heti vaihtaa kaikki näytetyt tuotteet, napauta Tallenna kaikki ja klikkaa sitten Vahvista.
    • Jos haluat muuttaa kaikki näytettävät tuotteet myöhemmin, klikkaa Tallenna kaikki myöhemmin, valitse päivämäärä ja kellonaika ja klikkaa sitten Vahvista.
    • Jos haluat heti muuttaa tiettyjä tuotteita, tarkista tuotteet, joita haluat muuttaa, klikkaa Tallenna valitut ja sitten Vahvista.
    • Jos haluat muuttaa tiettyjä tuotteita myöhemmin, tarkista tuotteet, joita halua muuttaa, klikkaa Tallenna myöhemmin, valitse päivämäärä ja kellonaika ja klikkaa sitten Vahvista.

Tuotteiden päivittämisessä voi ilmetä viivettä riippuen siitä, kuinka monta tuotetta olet valinnut.