Masseredigering

Du kan bruge programmet til masseredigering til at foretage ændringer af flere produkter og produktvarianter på samme tid. I Shopify-administratoren kan du vælge de produkter, du vil ændre, de egenskaber, du vil opdatere, og derefter foretage de ønskede ændringer. Programmet til masseredigering viser op til 100 produkter og produktvarianter på samme tid. Du kan også bruge programmet til masseredigering til at redigere kollektioner, kunder, lagerbeholdning og metafelter.

Hvis du bruger webbrowseren Microsoft Edge til at masseredigere dine produkter, kan det medføre fej på grund af en begrænset længde på webadresser. Overvej at bruge andre webbrowsere såsom Chrome, Firefox eller Safari.

Vælg produkter, der skal redigeres

Du kan vælge de produkter, du vil masseredigere, på siden Produkter i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Produkter i Shopify-administrator.
  2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge hvert produkt, du vil redigere.
  3. Klik på Masserediger.

Vælg de produktegenskaber, som skal redigeres

Programmet til masseredigering viser de produkter, du har valgt, og nogle af deres egenskaber, i en tabel. Du kan ændre de produktegenskaber, der vises i tabellen.

Hver kolonne i tabellen repræsenterer en produktegenskab, som f.eks. pris, SKU og sammenligningspris. Hver række i tabellen repræsenterer et valgt produkt eller en valgt produktvariant.

Tilføj en produktegenskab

1. Klik på Kolonner i programmet til masseredigering.
  2. Vælg alle de produktegenskaber, du vil føje til tabellen.

Fjern en produktegenskab

1. Klik på Kolonner i programmet til masseredigering.
  2. Fravælg alle de produktegenskaber, du vil fjerne fra tabellen.

Redigere flere produkter på én gang

Når du har valgt de produktegenskaber, du vil redigere, kan du klikke på felterne i editoren for at skrive nye data eller redigere eksisterende data.

Fremgangsmåde:

1. Klik på et felt i tabellen, og skriv i det for at redigere produktegenskaben for dette produkt eller denne produktvariant.
  2. Klik på Gem. Hvis der opstår fejl, skal du rette dem og derefter klikke på Gem igen.

Genveje i programmet til masseredigering

Du kan bruge følgende genveje til at navigere og redigere produktegenskaber på effektiv vis i programmet til masseredigering:

Program til masseredigering – genveje
Handling Genvej
Flyt mellem celler Klik for at vælge en celle i tabellen, og tryk derefter på en piletast på tastaturet for at gå til den næste redigerbare celle i denne retning.
Vælg flere celler, der ikke er ved siden af hinanden Hold Alt-tasten nede på en PC eller Command-tasten på en Mac, og klik på forskellige celler.
Vælg flere celler ved siden af hinanden Klik for at vælge en celle, hold Skift-tasten nede, og klik derefter på den sidste celle i den række af celler, du vil vælge.
Vælg og rediger flere celler på én gang Klik og træk markøren over flere celler. Dette fungerer til skrivning af tekst og tal, klik på afkrydsningsfelter og brug af rullemenuer i de valgte celler.
Anvend værdien af en celle i cellerne over eller under den Klik og træk cellens fyldhåndtag over cellerne over eller under den.
Juster bredden på en kolonne Klik på skillelinjen til højre for en kolonnetitel, og træk markøren for at justere kolonnens bredde.