Avalara til Shopify

Avalara til Shopify er betalt omsætningsskatsoftware, der tilbyder automatiseret skatteberegning i et cloudbaseret skatteprogram. Du kan integrere Avalara til Shopify med din Shopify-butik ved at tilføje den som en skatteapp.

Avalara har følgende fordele:

• Alle de funktioner, der er inkluderet i Shopify Plus Avalara AvaTax-appen, herunder:

• nøjagtige og opdaterede skattekoder fra mere end 12.000 jurisdiktioner
    • skatteregler, der opfylder din virksomheds behov
    • skatteregler pr. produkt
    • nøjagtige rapporter over skatter for din virksomhed
  • Yderligere funktioner og forbedringer, herunder:

• synkronisering af oplysninger om produkt- og varekataloger mellem Shopify og Avalara for at tillade tilknytning af skattekoder
    • forbedret brugervenlighed for at komme i gang og til løbende administration af skatteprofiler
    • øget nøjagtighed af skatteprocenter baseret på produkters skattepligtighed, herunder produkter, der er fritaget for skat, produkter, der er delvist fritaget for skat, og tidspunkter for skattefritagelse
    • fjerner behovet for manuelt at uploade produkter til skattekoder
    • end-to-end-sporing på tværs af transaktionscyklussen – spor og rediger transaktioner fra indkøbskurv til ordre
    • fjerner behovet for at foretage manuelle justeringer af rapportering
    • konti til ændringer af ordrer

Avalara er en betalt skatteløsning, der kræver en direkte kontrakt mellem dig og Avalara. Der er ingen yderligere omkostninger for Shopify for integration af Avalara med din Shopify-butik. Kontakt Avalara for at få flere oplysninger om priser, funktionalitet, og hvordan du opretter en konto.

Hvis du allerede har downloadet Avalara-appen og har brug for yderligere vejledning til opsætning eller konfiguration, kan du se siden med hjælp til Avalara for Shopify eller kontakte Avalaras support.