Avalara for Shopify

Avalara voor Shopify is betaalde btw-software die geautomatiseerde belastingafhandeling biedt in een cloudgebaseerde belasting-engine. Je kunt Avalara voor Shopify integreren met je Shopify-winkel door deze toe te voegen als een belasting-app.

Avalara biedt de volgende voordelen:

• Alle functies die zijn inbegrepen in de Shopify Plus Avalara AvaTax-app, waaronder:

• nauwkeurige en actuele belastingtariefgroepen van meer dan 12.000 rechtsgebieden;
    • belastingregels die aan de behoeften van je bedrijf voldoen;
    • belastingregels per product;
    • nauwkeurige belastingaangiften voor je bedrijf.
  • Extra functies en verbeteringen, waaronder:

• product- en assortimentsgegevens tussen Shopify en Avalara synchroniseren om belastingtariefgroeptoewijzing mogelijk te maken;
    • gebruiksvriendelijker om aan de slag te gaan en voor lopend belastingprofielbeheer;
    • grotere nauwkeurigheid van belastingbepaling op basis van belastbaarheid van producten, waaronder vrijgestelde producten, gedeeltelijk vrijgestelde producten en belastingvrije perioden;
    • maakt het handmatig uploaden van producten naar belastingtariefgroepen overbodig;
    • end-to-end volgen gedurende de gehele transactielevenscyclus - volg en bewerk transacties van winkelwagen tot fulfilment;
    • maakt handmatige aanpassingen voor rapportage overbodig;
    • houdt rekening met bestelwijzigingen.

Avalara is een betaalde belastingoplossing waarvoor je een direct contract aangaat met Avalara. Shopify brengt geen extra kosten in rekening voor de integratie van Avalara in je Shopify-winkel. Neem contact op met Avalara als je meer informatie wil over prijzen, functionaliteit en hoe je een account instelt.

Als je de Avalara-app al hebt gedownload en je aanvullende hulp nodig hebt bij de installatie of configuratie, raadpleeg je de Helpcentrumpagina Avalara voor Shopify of neem je contact op met de ondersteuning van Avalara.