Sådan installerer du Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay, der er drevet af Melio, er en app, som du kan få adgang til i afsnittet Finans i din Shopify-administrator.

Betingelser

Du skal have en Shopify-butik for at kunne installere Shopify Bill Pay. Hvis du er forhandler af en Shopify-shopejer, der bruger Shopify Bill Pay, skal du se Shopify Bill Pay for forhandlere.

Din Shopify-butik skal ligge i USA for at kunne bruge Shopify Bill Pay.

Installer Shopify Bill Pay

Du kan installere Shopify Bill Pay direkte fra din Shopify-administrator. Du er ikke kvalificeret til at installere Shopify Bill Pay, hvis der ikke er nogen valgmulighed til installation af Shopify Bill Pay i din Shopify-administrator.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
  2. Klik på Tilføj Bill Pay.
  3. Gennemgå apptilladelserne, og klik derefter på Installer app.

Shopify Bill Pay bruger din virksomheds juridiske oplysninger fra din Shopify-butik til at fuldføre din Shopify Bill Pay-konto. Hvis der mangler eller er ufuldstændige oplysninger, bliver du bedt om at udfylde dem.

Når du har installeret Shopify Bill Pay, skal du konfigurere din konto, så du kan komme i gang med at betale fakturaer.