Sådan installerer du Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay, der er drevet af Melio, er en app, som du kan bruge til at administrere dine finansielle transaktioner direkte via afsnittet Finans i din Shopify-administrator.

Forudsætninger for installation

Du skal overholde nogle krav, før du kan installere Shopify Bill Pay:

• Shopify-butik: Du skal have en aktiv Shopify-butik for at integrere Shopify Bill Pay.
  • Lokation: Din Shopify-butik skal være baseret i USA, da Shopify Bill Pay kun er tilgængelig for shopejere, der er baseret i USA.
  • Forhandleroplysninger: Hvis du er forhandler og leder efter oplysninger om Shopify Bill Pay, skal du se Shopify Bill Pay for Forhandlere.

Installer Shopify Bill Pay

Du kan installere Shopify Bill Pay direkte fra din Shopify-administrator. Du er ikke kvalificeret til at installere Shopify Bill Pay, hvis der ikke er nogen valgmulighed til installation af Shopify Bill Pay i din Shopify-administrator.

Trin:

1. I din Shopify-administrator klikker du på Finans > Bill Pay.
  2. Klik på Tilføj Bill Pay.
  3. Gennemgå apptilladelserne, og klik derefter på Installer app.

Sådan fuldfører du opsætningen af din konto

Shopify Bill Pay bruger din virksomheds juridiske oplysninger, der allerede er gemt på din Shopify-konto, under installationen, til at fuldføre opsætningen af din Bill Pay. Hvis der mangler nogle påkrævede oplysninger, eller hvis de er ufuldstændige, vil du blive bedt om at angive de nødvendige oplysninger for at sikre, at din konto er opsat korrekt.

Efter installation

Når Shopify Bill Pay er installeret, skal du opsætte din konto for at begynde at bruge funktionerne. Opsætning af din konto omfatter konfigurering af betalingsmetoder, forhandleroplysninger og andre vigtige indstillinger, der er skræddersyet til din virksomheds behov.