Installere Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay, drevet av Melio, er en app du kan bruke for å administrere finanstransaksjoner direkte gjennom seksjonen Finans i Shopify-administrator.

Forutsetninger for installasjon

Det er noen krav du må oppfylle før du kan installere Shopify Bill Pay:

• Shopify-butikk: Du må ha en aktiv Shopify-butikk for å integrere Shopify Bill Pay.
  • Plassering: Shopify-butikken din må være basert i USA, da Shopify Bill Pay bare er tilgjengelig for forhandlere som er basert i USA.
  • Selgerinformasjon: Hvis du er en selger som leter etter informasjon om Shopify Bill Pay, kan du se Shopify Bill Pay for selgere.

Installer Shopify Bill Pay

Du kan installere Shopify Bill Pay direkte fra Shopify-administrator. Hvis du ikke ser alternativet for å installere Shopify Bill Pay i Shopify-administrator, er du ikke kvalifisert for å installere det.

Trinn:

1. Klikk på Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Legg til Bill Pay.
  3. Se gjennom apptillatelsene og klikk på Installer app.

Fullfører kontokonfigurasjonen

Under installasjonsprosessen bruker Shopify Bill Pay bedriftens juridiske opplysninger som er lagret i Shopify-kontoen for å fullføre Bill Pay-konfigurasjonen. Hvis noen av de nødvendige opplysningene mangler eller er ufullstendige, blir du bedt om å oppgi nødvendig informasjon for å sikre at kontoen er riktig konfigurert.

Etter installasjon

Når Shopify Bill Pay er installert, må du konfigurere kontoen for å begynne å bruke funksjonene. Konfigurering av kontoen innebærer å konfigurere betalingsmåter, selgerdetaljer og andre viktige innstillinger tilpasset bedriftens behov.