Installere Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay drevet av Melio er en app du finner i Økonomi-seksjonen i Shopify-administrator.

Krav

Du må ha en Shopify-butikk for å installere Shopify Bill Pay. Hvis du er en selger for en Shopify-forhandler som bruker Shopify Bill Pay, kan du se Shopify Bill Pay for selgere.

Shopify-butikken må være basert i USA for å bruke Shopify Bill Pay.

Installer Shopify Bill Pay

Du kan installere Shopify Bill Pay direkte fra Shopify-administrator. Hvis du ikke ser alternativet for å installere Shopify Bill Pay i Shopify-administrator, er du ikke kvalifisert for å installere det.

Trinn:

1. Klikk på Økonomi > Bill Pay fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Legg til Bill Pay.
  3. Se gjennom apptillatelsene og klikk på Installer app.

Shopify Bill Pay bruker bedriftens juridiske opplysninger fra Shopify-butikken til å konfigurere Shopify Bill Pay-kontoen. Hvis det er manglende eller ufullstendig informasjon blir du bedt om å oppgi informasjon.

Når du har installert Shopify Bill Pay må du konfigurere kontoen slik at du kan komme i gang med å betale fakturaer.