Feilsøke Shopify Bill Pay

Det skal være enkelt å håndtere økonomien med Shopify Bill Pay, men det kan hende det oppstår problemer. Denne siden inneholder vanlige feil du kan støte på ved bruk av Shopify Bill Pay, og inneholder løsninger som kan hjelpe deg å løse dem.

Problemer med bekreftelse av bankkonto

Bekreftelse mislyktes gjennom Plaid

Hvis du opplever problemer med bekreftelse av en bankkonto gjennom Plaid, kan du vurdere å bytte til bekreftelsesmåten ved mikroinnskudd som et alternativ.

Bekreftelse mislyktes gjennom mikroinnskudd

Dersom mikroinnskuddsmåten mislykkes, må du koble til en annen bankkonto.

Problemer med registrering av kreditt- eller debetkort

For å legge til et kreditt- eller debetkort i Shopify Bill Pay, må du sikre at det oppfyller følgende kriterier:

• Det må være et kommersielt eller bedriftskort.
  • Forhåndsbetalte kort godtas ikke.
  • Kortet må være utstedt i USA.
  • Kontroller at postnummeret i fakturaadressen er et femsifret tall uten bindestreker.

Hvis du fortsatt opplever problemer med å registrere kortet, må du dobbeltsjekke at kortopplysningene og fakturaadressen ikke inneholder feil. Hvis problemet vedvarer, må du kontakte Shopify-brukerstøtte for å få hjelp.

Problemer med avviste betalinger

Årsaker til avviste betalinger

Betalingen din kan bli avvist av følgende årsaker:

• Ikke-bedriftstransaksjoner: Shopify Bill Pay behandler bare transaksjoner mellom bedriftskontoer. Hvis én av partene bruker en personlig konto, må du skifte den ut med en bedriftskonto.
  • Svindelrisiko: Hver enkelt transaksjon gjennomgår en sikkerhetskontroll. Hvis en transaksjon flagges med høy risiko, kan den bli avvist.
  • Mangel på bekreftelse: Hvis det ikke finnes nok offentlig informasjon om bedriften til å bekrefte at den er legitim, kan transaksjonen bli avvist.

Hvis betalingen blir avvist, må du kontrollere at alle involverte kontoer er bedriftskontoer. Hvis problemet er knyttet til svindelrisiko eller -bekreftelse, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for en detaljert gjennomgang og hjelp.

Mislykkede betalinger

Gå gjennom årsaker til at betalinger mislykkes for betalinger som ikke går gjennom. Hvis løsningen ikke er tydelig, eller hvis problemet vedvarer, må du ta kontakt med Shopify-brukerstøtte.