Installera Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay, som drivs av Melio, är en app som du kan använda för att hantera dina finansiella transaktioner direkt via delen Ekonomi i din Shopify-admin.

Krav för installation

Innan du kan installera Shopify Bill Pay finns det några krav som du måste uppfylla:

• Shopify-butik: Du måste ha en aktiv Shopify-butik för att integrera Shopify Bill Pay.
  • Plats: Din Shopify-butik måste vara baserad i USA, eftersom Shopify Bill Pay endast är tillgänglig för handlare baserade i USA.
  • Information för säljare: Om du är en säljare som letar efter information om Shopify Bill Pay, se Shopify Bill Pay för säljare.

Installera Shopify Bill Pay

Du kan installera Shopify Bill Pay direkt från din Shopify-admin. Om det inte finns någon möjlighet att installera Shopify Bill Pay i din Shopify-admin är du inte berättigad att installera den.

Steg:

1. Klicka på Ekonomi > Bill Pay i din Shopify-admin.
  2. Klicka på Lägg till Bill Pay.
  3. Granska app-behörigheterna och klicka på Installera app.

Slutför konfigureringen av ditt konto

Shopify Bill Pay kommer under installationsprocessen att använda företagets juridiska information som redan är lagrad i ditt Shopify-konto för att slutföra konfigureringen av Bill Pay. Om nödvändig information saknas eller är ofullständig kommer du att få instruktioner om att ange de nödvändiga uppgifterna för att säkerställa att ditt konto är korrekt konfigurerat.

Efter installationen

När Shopify Bill Pay har installerats måste du konfigurera ditt konto för att börja använda dess funktioner. Konfigureringen av ditt konto innebär att konfigurera betalningsmetoder, uppgifter om säljare och andra viktiga inställningar som skräddarsytts efter ditt företags behov.