Shopify Bill Payn asentaminen

Melion teknologialla toimivalla Shopify Bill Pay -sovelluksella voit hallinnoida taloudellisia tapahtumia suoraan Shopify-ylläpitäjän Talous-osion kautta.

Asennuksen edellytykset

Ennen Shopify Bill Pay -sovelluksen asentamista sinun on täytettävä muutama vaatimus:

• Shopify-kauppa: sinulla täytyy olla aktiivinen Shopify-kauppa Shopify Bill Payn integroimiseksi.
  • Sijainti: Shopify-kaupan täytyy sijaita Yhdysvalloissa, koska Shopify Bill Pay on saatavilla vain Yhdysvaltoihin sijoittautuneille kauppiaille.
  • Myyjän tiedot: jos olet myyjä, joka etsii tietoja Shopify Bill Pay -sovelluksesta, katso kohtaa Shopify Bill Pay myyjille.

Asenna Shopify Bill Pay

Voit asentaa Shopify Bill Payn suoraan Shopify administa. Jos Shopify-adminissa ei ole mahdollista asentaa Shopify Bill Pay -sovellusta, et voi asentaa sitä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa Lisää Bill Pay.
  3. Tarkista sovelluksen käyttöoikeudet ja klikkaa sitten Asenna sovellus.

Tilin määrityksen viimeistely

Asennusprosessin aikana Shopify Bill Pay käyttää Shopify-tilillesi jo tallennettuja yrityksen oikeudellisia tietoja apuna Bill Pay -määrityksen viimeistelyssä. Jos tarvittavia tietoja puuttuu tai ne ovat puutteellisia, sinua kehotetaan antamaan tarvittavat tiedot tilin oikean määrityksen varmistamiseksi.

Asennuksen jälkeen

Kun Shopify Bill Pay on asennettu onnistuneesti, sinun täytyy määrittää tilisi aloittaaksesi sen ominaisuuksien käytön. Tähän kuuluu tilin maksutapojen, myyjän tietojen ja muiden liiketoimintatarpeidesi mukaan räätälöityjen asetusten määrittäminen.