Shopify Bill Payn asentaminen

Shopify Bill Pay, joka toimii Melion kautta, on sovellus, johon pääset käsiksi Shopify adminin Talous-osiosta.

Vaatimukset

Sinulla on oltava Shopify-kauppa, jotta voit asentaa Shopify Bill Payn. Jos olet Shopify Bill Paytä käyttävän Shopify-kauppiaan myyjä, katso Shopify Bill Pay myyjille.

Shopify-kauppasi on oltava Yhdysvalloissa, jotta voit käyttää Shopify Bill Paytä.

Asenna Shopify Bill Pay

Voit asentaa Shopify Bill Payn suoraan Shopify administa. Jos Shopify-adminissa ei ole mahdollista asentaa Shopify Bill Pay -sovellusta, et voi asentaa sitä.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Bill Pay.
  2. Klikkaa Lisää Bill Pay.
  3. Tarkista sovelluksen käyttöoikeudet ja klikkaa sitten Asenna sovellus.

Shopify Bill Pay käyttää Shopify-kauppasi oikeudellisia tietoja Shopify Bill Pay -tilisi luomiseen. Jos tietoja puuttuu tai ne ovat puutteelliset, sinua pyydetään syöttämään tiedot.

Kun olet asentanut Shopify Bill Payn,määritä tilisi niin, että voit aloittaa laskujen maksamisen.