Shopify Bill Pay installeren

Shopify Bill Pay, mogelijk gemaakt door Melio, is een app die je kunt gebruiken vanuit de sectie Financiën van het Shopify-beheercentrum.

Vereisten

Als je Shopify Bill Pay wilt installeren, heb je een Shopify-winkel nodig. Als je een leverancier van een Shopify-merchant bent die Shopify Bill Pay gebruikt, lees dan Shopify Bill Pay voor verkopers.

Als je Shopify-winkel in de Verenigde Staten gevestigd is, kun je Shopify Bill Pay gebruiken.

Shopify Bill Pay installeren

Je kunt Shopify Bill Pay rechtstreeks vanuit het Shopify-beheercentrum installeren. Als er in het Shopify-beheercentrum geen optie is om Shopify Bill Pay te installeren, kom je niet in aanmerking om deze app te installeren.

Stappen:

1. Ga naar het Shopify-beheercentrum en klik op Financiën > Bill Pay.
  2. Klik op Bill Pay toevoegen.
  3. Controleer de machtigingen en klik op App installeren.

Shopify Bill Pay gebruikt de juridische informatie over je bedrijf die in je Shopify-winkel wordt vermeld om je Shopify Bill Pay-account te voltooien. Als er ontbrekende of onvolledige informatie is, wordt je gevraagd deze alsnog in te voeren.

Nadat je Shopify Bill Pay hebt geïnstalleerd, stel je je account in zodat je facturen kunt gaan betalen.