Shopify Bill Pay installeren

Shopify Bill Pay, mogelijk gemaakt door Melio, is een app waarmee je financiële transacties rechtstreeks kunt beheren via de sectie Financiën van het Shopify-beheercentrum.

Vereisten voor installatie

Voordat je Shopify Bill Pay kunt installeren, zijn er een paar vereisten waar je aan moet voldoen:

• Shopify-winkel: Je moet een actieve Shopify-winkel hebben om Shopify Bill Pay te integreren.
  • Locatie: Je Shopify-winkel moet in de Verenigde Staten gevestigd zijn, omdat Shopify Bill Pay alleen beschikbaar is voor merchants in de Verenigde Staten.
  • Informatie voor verkopers: Als je als verkoper informatie over Shopify Bill Pay zoekt, kun je terecht bij Shopify Bill Pay voor verkopers.

Shopify Bill Pay installeren

Je kunt Shopify Bill Pay rechtstreeks vanuit het Shopify-beheercentrum installeren. Als er in het Shopify-beheercentrum geen optie is om Shopify Bill Pay te installeren, kom je niet in aanmerking om deze app te installeren.

Stappen:

1. Ga naar het Shopify-beheercentrum en klik op Financiën > Bill Pay.
  2. Klik op Bill Pay toevoegen.
  3. Controleer de machtigingen en klik op App installeren.

Het instellen van je account voltooien

Tijdens het installatieproces gebruikt Shopify Bill Pay de wettelijke informatie van je bedrijf die al is opgeslagen in je Shopify-account om de Bill Pay installatie te voltooien. Als de vereiste informatie ontbreekt of onvolledig is, wordt je gevraagd de nodige gegevens op te geven ervoor te zorgen dat je account correct is opgezet.

Na installatie

Na de installatie van Shopify Bill Pay stel je je account in om de functies te kunnen gebruiken. Het instellen van je account houdt in dat je betaalmethoden, verkopersgegevens en andere essentiële instellingen configureert naar behoefte van je bedrijf.