Shopify Bill Pay

Shopify Bill Pay som drivs av Melion gör att du kan betala externa företagsfakturor direkt via din Shopify-admin, vilket gör att du har all din ekonomi på ett och samma ställe. Shopify Bill Pay ger dig flexibiliteten att betala räkningar som du vill och låter fortfarande dina säljare få betalningar som de förväntar sig. För inhemska betalningar kan du betala en räkning med hjälp av en banköverföring, en företagskredit- eller ett betalkort, eller ditt Shopify Balance-konto, och din säljare får sedan en banköverföringsbetalning eller en papperscheck i posten. För internationella betalningar kan du betala räkningar i USD med hjälp av ett bankkonto eller ditt Shopify Balance-konto, och din säljare betalas via en banköverföring.

Du kan använda Shopify Bill Pay för att betala säljare, företagstelefonräkningar, frilansare eller andra tjänster som fakturerar ditt företag.

När du har installerat Shopify Bill Pay kan du ge dina säljare en unik e-postadress för att e-posta fakturor till dig och räkningarna läggs automatiskt till i dina obetalda räkningar i Shopify Bill Pay. Du kan även lägga till fakturor manuellt, eller se till att de synkroniseras automatiskt med QuickBooks online.