Administrer din Shopify Credit-konto

Du kan tilgå din kontoaktivitet, se dine kontoudtog og foretage betalinger fra siden Shopify Credit i Shopify-administratoren.

Gennemgå oplysningerne for din næste automatiske betaling

Shopify Credit trækker automatisk dit udestående saldobeløb fra din tilknyttede bankkonto på din betalings forfaldsdato hver måned. Du skal ikke foretage dig noget på betalingens forfaldsdato.

Dit kontoudtog udstedes den 1. dag i hver kalendermåned og pengene for din automatiske betaling trækkes den 2. arbejdsdag i måneden. Hvis den 2. dag i måneden falder i en weekend eller på en helligdag, trækkes betalingen på den næste arbejdsdag (USA). Hvis den 2. dag i måneden f.eks. er en søndag, trækkes betalingen om mandagen, altså den 3. dag i måneden.

Du kan gennemgå dit næste betalingsbeløb og din næste forfaldsdato i Shopify-administratoren.

Trin:

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Se afsnittet Næste planlagte betaling i feltet Kontooversigt.

Foretag en manuel betaling

Du kan foretage en betaling af din udestående saldo når som helst i saldoperioden.

Trin:

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Foretag en betaling i feltet Kontooversigt.
  3. Vælg betalingsbeløbet ved at gøre et af følgende:

• Hvis du vil betale det fulde saldobeløb, skal du vælge beløbet med indikatoren Nuværende saldo.
    • Hvis du vil betale et andet beløb end det fulde saldobeløb, skal du vælge Andet og derefter angive det beløb, du vil betale.
  4. Gennemgå din tilknyttede bankkonto for at sikre, at den er korrekt.

5. Gennemgå betalingsoplysningerne i afsnittet Oversigt, og klik derefter på Send.

Der kan gå op til 3 dage, før betalinger bogføres og afvises på din Shopify Credit-konto.

Se dine månedlige Shopify Credit-kontoudtog

Du kan se dine månedlige kontoudtog.

Trin:

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Månedlige kontoudtog.
  3. Vælg det udtog, du vil se. Udtog vises i en ny fane.

Skift din udbetalingskonto

Betalinger af dit Shopify Credit-firmakort trækkes på den konto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto. Du kan ændre den konto, du bruger med Shopify Credit ved at ændre den bankkonto, du bruger med Shopify Payments.