Kom godt i gang med Shopify Credit – Kvalifikation, anvendelse og kontostyring

Shopify Credit er et visakort til virksomheder, der kræver fuld betaling af saldoen. Dit Shopify Credit-kort accepteres af alle shoppartnere og virksomheder, der tillader Visa-transaktioner, med undtagelse af forbudte kategorier. Shopify Credit tillader ikke transaktioner, der svarer til kontanter, såsom kontantforskud, postanvisning, bankoverførsel eller gamblingtransaktioner.

Når du har godkendt og konfigureret din konto, har du omgående adgang til et virtuelt Shopify Credit-kort. Derudover har du mulighed for at anmode om et fysisk kort, som vil blive leveret til dig inden for 5-8 arbejdsdage.

Kontrollér din berettigelse, og ansøg om Shopify Credit

Berettigelse til Shopify Credit baseres primært på flere faktorer, herunder din virksomheds resultater i stedet for din personlige kreditvurdering.

Du kan afgøre, om du er kvalificeret til Shopify Credit, i din Shopify-administrator. Hvis du er kvalificeret, kan du sende en ansøgning til Shopify Credit.

Krav for Shopify Credit

Du skal opfylde følgende minimumskrav, hvis du vil bruge Shopify Credit:

• Du skal være mindst 18 år gammel.
  • Der kræves et gyldigt SSN (Social Security Number) i USA. Dit SSN bruges kun til at bekræfte din identitet. Din kreditvurdering påvirkes ikke.
  • Shopify Payments skal opsættes eller aktiveres, når du tilmelder dig Shopify Credit.
  • Der er kun tilladt én kontoejer for Shopify Payments, og virksomheden skal drives af én enkelt ejer. Dette krav begrænser ikke kvalificering til kun enkeltmandsvirksomheder. Virksomheder med flere ejere kan ikke ansøge om Shopify-kredit.
  • Butiksejeren skal have en fysisk privatadresse i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier understøttes ikke.
  • Butikken skal være baseret i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier understøttes ikke.
  • Du skal have aktiveret totrinsgodkendelse .
  • Du skal have et af Shopify-abonnementerne, undtagen Shopify Plus.

Disse krav er ikke udtømmende, og yderligere kriterier kan være gældende for kvalificering.

Ansøgning om Shopify Credit og dets indvirkning på Shopify Capital

Hvis du ansøger om Shopify Credit eller bruger Shopify Credit på nuværende tidspunkt, kan du også være kvalificeret til Shopify Capital-tilbud . Hvis du i øjeblikket bruger Shopify Capital eller har en ansøgning i gang, er du ikke kvalificeret til at ansøge om Shopify Credit. Alle eksisterende Shopify Capital-tilbud tilbagekaldes efter din ansøgning om Shopify Credit. Du skal vente på et nyt tilbud fra Shopify Capital, før du kan ansøge om finansiering.

Faktorer, der påvirker berettigelse og tilbud

Berettigelse og tilbud for både Shopify Capital og Shopify Credit er baseret på forskellige faktorer, herunder din virksomheds resultater. Disse kriterier kan ændres, og du er aldrig garanteret berettigelse.

Konsekvenser af udestående gæld hos Shopify Credit

Hvis din Shopify Credit-konto har udestående gæld, du ikke kan betale din forfaldne saldo eller din konto på anden måde er i strid med vilkårene for de banker, der udsteder Shopify Credit, eller vilkårene for Shopify Credit-programmet, vil du ikke være kvalificeret til Shopify Capital-tilbud. Desuden vil enhver aktiv Shopify Capital-finansiering straks forfalde til betaling, hvis du overtræder Shopify Credit-vilkårene for bankkonti eller Shopify Credit-programvilkårene.

Sådan ansøger du om Shopify Credit

Hvis din butik er kvalificeret til at ansøge om Shopify Credit, vises en besked på startsiden i din Shopify-administrator. Hvis du ikke modtager en besked fra Shopify, er din butik i øjeblikket ikke kvalificeret til at ansøge om Shopify Credit. Du kan dog tilmelde dig ventelisten fra siden med Shopify Credit-tilbud.

Send en ansøgning til Shopify Credit

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Ansøg nu.
  3. Gennemgå dine personlige oplysninger for at kontrollere, at de er korrekte. Klik derefter på Bekræft.
  4. Angiv dit SSN, og klik derefter på Bekræft.
  5. Gennemgå vilkårene for Shopify Credit-programmet omhyggeligt.
  6. Klik på Send ansøgning.

Krav efter indsendt ansøgning

Når du har sendt din ansøgning, oprettes din Shopify Credit-konto og dine virtuelle firmakort (såfremt ansøgningen godkendes). Afslut opsætningen af din konto for at kunne tilgå din konto og begynde at bruge dit kort.

Hvis der kræves yderligere oplysninger efter indsendt ansøgning, får du besked via mail. Disse oplysninger skal angives inden for 30 dage, ellers vil din ansøgning blive lukket. Ved godkendelse skal du fuldføre opsætningen af din konto for at begynde at bruge dit virtuelle firmakort.

Opdater oplysningerne for din virksomheds- eller kontorepræsentant

Brug Shopifys virtuelle hjælpeassistent til at opdatere oplysningerne for din virksomheds- eller kontorepræsentant. Hjælpeassistenten er i øjeblikket kun tilgængelig i bestemte områder og er kun på engelsk.

Trin:

1. Gå til help.shopify.com.
  2. Skriv "Jeg vil gerne tale med nogen for at opdatere mine virksomhedsoplysninger til min Shopify Credit-ansøgning" i chatten.
  3. Klik på Vælg en butik.
  4. Vælg den butik, du har brug for hjælp til.
  5. Klik på Chat med en supportrådgiver.

Fuldfør opsætningen af din konto

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Kontrollér, at du har aktiveret Totrinsgodkendelse for din konto. Du skal have totrinsgodkendelse for at kunne tilgå funktionerne i Shopify Credit, så hvis du ikke allerede benytter totrinsgodkendelse, skal du klikke på Opsæt totrinsgodkendelse.
  3. Gennemgå informationerne, om hvordan betalinger debiteres, og bekræft oplysningerne for din tilknyttede bankkonto. Dette er den bankkonto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto.
  4. Valgfrit: Føj dit virtuelle firmakortnummer til din mobile tegnebog. Hvis du vil springe over dette trin, skal du klikke på Spring denne opgave over.

1. Klik på Se kortnumre for at afsløre dit korts nummer, udløbsdato og CVV.
    2. Føj dine kortoplysninger til din mobile tegnebog.
  5. Valgfrit: Bestil et fysisk Shopify Credit-firmakort. Hvis du vil springe over dette trin, skal du klikke på Spring denne opgave over.

1. Angiv dine leveringsoplysninger.
    2. Klik på Bestil fysisk kort.
  6. Klik på Afslut opsætning.