Kom godt i gang

Hvis du bliver godkendt, vil du modtage et virtuelt kort, som du kan bruge øjeblikkeligt efter opsætningen af din Shopify Credit-konto. Kvalificering til Shopify Credit er baseret på dine virksomhedsresultater, ikke din kreditvurdering.

Du kan se, om du er kvalificeret til at sende en ansøgning til Shopify Credit i din Shopify-administrator.

Hvis du er kvalificeret, kan du sende en ansøgning til Shopify Credit.

Krav til Shopify Credit

Du skal opfylde følgende minimumskrav, hvis du vil bruge Shopify Credit:

• Du skal have en Shopify Payments-konto for at kunne bruge Shopify Credit.
  • Shopify Credit bruger den samme bankkonto eller Shopify Balance-konto, som du har knyttet til Shopify Payments. Hvis du vil ændre den konto, du bruger med Shopify Credit, skal du ændre den bankkonto, du bruger med Shopify Payments.
  • Din Shopify Payments-konto må kun have én ejer.
  • Du har kun én butiksejer for din virksomhed. Virksomheder med flere ejere kan ikke ansøge om Shopify-kredit.
  • Butiksejeren skal have en fysisk privatadresse i USA eller Puerto Rico (andre territorier i USA understøttes ikke).
  • Totrinsgodkendelse er påkrævet for at kunne tilgå funktionerne i Shopify Credit.
  • Du skal have et gyldigt amerikansk personnummer (SSN) for at kunne opsætte din Shopify Credit-konto. Dit SSN bruges kun til at bekræfte din identitet. Din kreditvurdering påvirkes ikke.
  • Din butik skal ligge i USA eller Puerto Rico. Andre amerikanske territorier understøttes ikke.

Disse krav er ikke udtømmende, og yderligere kriterier kan være gældende for kvalificering.

Send en ansøgning til Shopify Credit, og opsæt din konto

Hvis du er kvalificeret til at sende en ansøgning til Shopify Credit, skal du sende en ansøgning til godkendelse, inden du kan åbne din konto og tilgå din kreditgrænse.

Send en ansøgning til Shopify Credit

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Ansøg nu.
  3. Gennemgå dine personlige oplysninger for at kontrollere, at de er korrekte. Klik derefter på Bekræft.
  4. Angiv dit SSN, og klik derefter på Bekræft.
  5. Gennemgå aftalerne omhyggeligt.
  6. Klik på Send ansøgning.

Når du har sendt din ansøgning, oprettes din Shopify Credit-konto og dine virtuelle firmakort (såfremt ansøgningen godkendes). Afslut opsætningen af din konto for at kunne tilgå din konto og begynde at bruge dit kort.

Fuldfør kontoopsætning

1. Gå til Finans > Credit i Shopify-administratoren.
  2. Kontrollér, at du har aktiveret Totrinsgodkendelse for din konto. Du skal have totrinsgodkendelse for at kunne tilgå funktionerne i Shopify Credit, så hvis du ikke allerede benytter totrinsgodkendelse, skal du klikke på Opsæt totrinsgodkendelse.
  3. Gennemgå og forstå, hvordan betalinger debiteres, og gennemgå oplysningerne for din tilknyttede bankkonto. Dette er den bankkonto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto.
  4. Valgfrit: Føj dit virtuelle firmakortnummer til din mobile tegnebog. Hvis du vil springe over dette trin, skal du klikke på Spring denne opgave over.

1. Klik på Se kortnumre for at afsløre dit korts nummer, udløbsdato og CVV.
    2. Føj dine kortoplysninger til din mobile tegnebog.
  5. Valgfrit: Bestil et fysisk Shopify Credit-firmakort. Hvis du vil springe over dette trin, skal du klikke på Spring denne opgave over.

1. Angiv dine leveringsoplysninger.
    2. Klik på Bestil fysisk kort.
  6. Klik på Afslut opsætning.