Aloittaminen

Jos hakemuksesi hyväksytään, saat Shopify Credit ‑tilisi määrittämisen jälkeen virtuaalisen kortin, joka on heti käytettävissä. Shopify Credit ‑kelpoisuus perustuu liiketoimintasi tehokkuuteen, ei luottopisteisiisi.

Tarkista Shopify Administa, oletko oikeutettu hakemaan Shopify Credit ‑tiliä.

Jos olet oikeutettu, voit hakea Shopify Credit ‑tiliä.

Shopify Credit -vaatimukset

Jos haluat käyttää Shopify Credit ‑korttia, sinun on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

• Shopify Payments -tili on pakollinen, jotta Shopify Credit -korttia voi käyttää.
  • Shopify Credit käyttää samaa pankkitiliä tai Shopify Balance ‑tiliä, jonka olet yhdistänyt Shopify Payments ‑palveluun. Jos sinun täytyy vaihtaa Shopify Credit ‑kortin tiliä, vaihda pankkitili, jota käytät Shopify Payments ‑palvelussa.
  • Shopify Payments -tililläsi on oltava yksi omistaja.
  • Yritykselläsi on vain yksi kaupan omistaja. Usean omistajan yritykset eivät voi hakea Shopify Creditiä.
  • Kaupan omistajalla on oltava fyysinen henkilökohtainen osoite Yhdysvalloissa tai Puerto Ricossa (muut Yhdysvaltojen alueet eivät ole tuettuja).
  • Kaikkiin Shopify Credit -ominaisuuksiin pääseminen edellyttää kaksivaiheista tunnistautumista (2SA).
  • Shopify Credit ‑tilin asetusten määrittämiseen tarvitaan yhdysvaltalainen henkilötunnus (SSN). SSN-tunnustasi käytetään vain henkilöllisyytesi vahvistamiseen. Tämä ei vaikuta luottopisteisiisi.
  • Kauppasi on sijaittava Yhdysvalloissa tai Puerto Ricossa. Muita Yhdysvaltojen alueita ei tueta.

Nämä vaatimukset eivät ole tyhjentäviä, ja kelpoisuutta koskevia lisäperusteita voidaan soveltaa.

Shopify Credit ‑kortin hakeminen ja tilin määrittäminen

Jos olet oikeutettu hakemaan Shopify Credit ‑tiliä, sinun on lähetettävä hakemus hyväksyttäväksi, ennen kuin voit avata tilin ja käyttää sinulle myönnettyä luottoa.

Shopify Credit ‑kortin hakeminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Klikkaa valintaa Hae nyt.
  3. Tarkista henkilötiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein, ja napsauta sitten Vahvista.
  4. Anna SSN-koodisi ja napsauta sitten Vahvista.
  5. Lue sopimukset huolellisesti.
  6. Napsauta Lähetä hakemus.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi ja jos se hyväksytään, sinulle luodaan Shopify Credit ‑tili ja virtuaalinen yrityskortti. Viimeistele tilisi asetukset, jotta pääset tilillesi ja voit aloittaa korttisi käytön.

Tilin määrityksen viimeisteleminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Tarkista, onko 2SA aktivoitu tilillesi. 2SA vaaditaan kaikkiin Shopify Credit -kortin ominaisuuksiin pääsyä varten, joten jos et vielä käytä 2SA:ta, napsauta Määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen.
  3. Lue huolellisesti, miten maksut veloitetaan, ja tarkista yhdistetyn pankkitilisi tiedot. Tämä on sama pankkitili, joka on yhdistetty Shopify Payments ‑tiliisi.
  4. Valinnainen: Lisää virtuaalisen yrityskorttisi numero mobiililompakkoosi. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Napsauta Näytä kortin numerot, niin saat esiin korttisi numeron, voimassaolon päättymispäivän ja CVV:n.
    2. Lisää korttitietosi mobiililompakkoosi.
  5. Valinnainen: Tilaa fyysinen Shopify Credit -yrityskortti. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Anna toimitustietosi.
    2. Napsauta Tilaa fyysinen kortti.
  6. Klikkaa Viimeistele asennus.