Shopify Creditin käytön aloittaminen – kelpoisuus, hakeminen ja tilin ylläpito

Shopify Credit on yritysten Visa-maksukortti, joka edellyttää koko saldon maksua. Kaikki kauppiaat tai yritykset, jotka sallivat Visa-maksutapahtumat, hyväksyvät Shopify Credit -korttisi kiellettyjä luokkia lukuun ottamatta. Shopify Credit ei salli käteistä vastaavia maksutapahtumia, kuten käteisennakkoja, maksumääräyksiä, tilisiirtoja tai uhkapelaamiseen liittyviä maksutapahtumia.

Hyväksynnän ja tilin asennuksen jälkeen pääset heti käyttämään virtuaalista Shopify Credit -korttia. Lisäksi voit pyytää fyysistä korttia, joka toimitetaan sinulle 5–8 arkipäivässä.

Kelpoisuuden tarkistaminen ja Shopify Creditin hakeminen

Shopify Credit -kelpoisuus perustuu pääasiassa useisiin tekijöihin, kuten liiketoiminnan tehokkuuteen henkilökohtaisten luottopisteiden sijaan.

Tarkista Shopify-ylläpitäjästä, oletko oikeutettu hakemaan Shopify Creditiä. Jos olet oikeutettu, voit hakea Shopify Creditiä.

Shopify Creditin vaatimukset

Jos haluat käyttää Shopify Credit ‑korttia, sinun on täytettävä seuraavat vähimmäisvaatimukset:

• Sinun on oltava vähintään 18-vuotias.
  • Voimassa oleva yhdysvaltalainen henkilötunnus (eli SSN-numero) on pakollinen. SSN-tunnustasi käytetään vain henkilöllisyytesi vahvistamiseen. Tämä ei vaikuta luottopisteisiisi.
  • Shopify Paymentsin on oltava käytössä tai aktivoitu, kun rekisteröidyt Shopify Creditiin.
  • Shopify Payments sallii vain yhden tilin omistajan, ja yritystä saa pyörittää vain yksi omistaja. Tämä vaatimus ei kuitenkaan tarkoita, että vain toiminimiyritykset voitaisiin hyväksyä. Usean omistajan yritykset eivät voi hakea Shopify Creditiä.
  • Kaupan omistajalla on oltava fyysinen henkilökohtainen osoite Yhdysvalloissa tai Puerto Ricossa. Muita Yhdysvaltojen alueita ei tueta.
  • Kaupan on sijaittava Yhdysvalloissa tai Puerto Ricossa. Muita Yhdysvaltojen alueita ei tueta.
  • Kaksivaiheinen tunnistautuminen on oltava aktivoituna.
  • Sinulla on oltava mikä tahansa muu Shopify-sopimus kuin Shopify Plus.

Nämä vaatimukset eivät ole tyhjentäviä, ja kelpoisuuden lisäkriteereitä saatetaan soveltaa.

Shopify Creditin hakeminen ja sen vaikutus Shopify Capitaliin

Jos haet Shopify Creditiä tai käytät Shopify Creditiä tällä hetkellä, saatat olla oikeutettu myös Shopify Capital -tarjouksiin. Jos kuitenkin käytät tällä hetkellä Shopify Capitalia tai hakemus on vireillä, et ole oikeutettu hakemaan Shopify Creditiä. Kaikki olemassa olevat Shopify Capital -tarjoukset kumoutuvat Shopify Credit -hakemuksen johdosta. Sinun on odotettava uutta Shopify Capital -tarjousta, ennen kuin voit hakea rahoitusta.

Kelpoisuuteen ja tarjouksiin vaikuttavat tekijät

Shopify Capital- ja Shopify Credit -kelpoisuus ja -tarjoukset perustuvat useisiin tekijöihin, kuten liiketoiminnan tehokkuuteen. Nämä kriteerit voivat muuttua, eikä kelpoisuutta voida koskaan taata.

Maksuhäiriöiden seuraukset Shopify Creditissä

Jos Shopify Credit -tilistäsi tulee maksuhäiriöinen, et maksa tiliotteen saldoa sen erääntyessä tai rikot muulla tavalla Shopify Creditin myöntävän pankin ehtoja tai Shopify Credit -ohjelman ehtoja, et ole oikeutettu Shopify Capital -tarjouksiin. Lisäksi aktiivinen Shopify Capital -rahoitus erääntyy ja tulee maksettavaksi välittömästi, jos rikot Shopify Creditin myöntävän pankin ehtoja tai Shopify Credit -ohjelman ehtoja.

Shopify Creditin hakeminen

Jos kauppasi on oikeutettu hakemaan Shopify Creditiä, Shopify-ylläpitäjän etusivulla näkyy viesti. Jos et saa viestiä Shopifylta, kauppasi ei ole tällä hetkellä oikeutettu hakemaan Shopify Creditiä. Voit kuitenkin liittyä odotuslistalle Shopify Credit -tarjoussivulta.

Shopify Credit ‑kortin hakeminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Klikkaa valintaa Hae nyt.
  3. Tarkista henkilötiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein, ja napsauta sitten Vahvista.
  4. Anna SSN-koodisi ja napsauta sitten Vahvista.
  5. Tutustu huolellisesti Shopify Credit -ohjelman ehtoihin.
  6. Napsauta Lähetä hakemus.

Vaatimukset hakemuksen tekemisen jälkeen

Kun olet lähettänyt hakemuksesi ja jos se hyväksytään, sinulle luodaan Shopify Credit ‑tili ja virtuaalinen yrityskortti. Viimeistele tilisi asetukset, jotta pääset tilillesi ja voit aloittaa korttisi käytön.

Jos lisätietoja tarvitaan hakemuksen tekemisen jälkeen, sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Nämä tiedot on annettava 30 päivän kuluessa; muutoin hakemuksesi suljetaan. Viimeistele tilisi asennus hyväksynnän jälkeen, jotta voit aloittaa virtuaalisen yrityskortin käytön.

Yrityksen tai tilin edustajan tietojen päivittäminen

Voit päivittää yrityksesi tai tilin edustajan tiedot käyttämällä Shopifyn virtuaalista Help Center Assistantia. Help Center Assistant on tällä hetkellä käytettävissä vain tietyillä alueilla ja vain englanniksi.

Vaiheet:

1. Siirry osoitteeseen help.shopify.com.
  2. Kirjoita chattiin Minun täytyy puhua jonkun kanssa, jotta saan päivitettyä yritystietoni Shopify Credit -hakemustani varten.
  3. Klikkaa Valitse kauppa.
  4. Valitse kauppa, johon tarvitset apua.
  5. Klikkaa Chattaa tukineuvojan kanssa.

Tilin asennuksen viimeisteleminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Tarkista, onko 2SA aktivoitu tilillesi. 2SA vaaditaan kaikkiin Shopify Credit -kortin ominaisuuksiin pääsyä varten, joten jos et vielä käytä 2SA:ta, napsauta Määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen.
  3. Katso, miten maksut veloitetaan, ja vahvista yhdistetyn pankkitilisi tiedot. Tämä on sama pankkitili, joka on yhdistetty Shopify Payments ‑tiliisi.
  4. Valinnainen: Lisää virtuaalisen yrityskorttisi numero mobiililompakkoosi. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Napsauta Näytä kortin numerot, niin saat esiin korttisi numeron, voimassaolon päättymispäivän ja CVV:n.
    2. Lisää korttitietosi mobiililompakkoosi.
  5. Valinnainen: Tilaa fyysinen Shopify Credit -yrityskortti. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Anna toimitustietosi.
    2. Napsauta Tilaa fyysinen kortti.
  6. Klikkaa Viimeistele asennus.