Hallinnoi Shopify Credit -yrityskorttejasi

Kun aloitat Shopify Credit -kortin käytön, saat virtuaalisen kortin, joka on aktivoitu automaattisesti ja valmis käyttöön. Voit tehdä tällä kortilla verkko-ostoksia yrityksellesi. Jos sinun täytyy tehdä ostoksia yrityksellesi henkilökohtaisesti, voit tilata fyysisen Shopify Credit -yrityskortin.

Ensisijainen kortinhaltija voi lisätä toissijaisia kortinhaltijoita Shopify Credit ‑tililleen. Toissijaisilla kortinhaltijoilla on luoton käyttöoikeus, ja heille annetaan oma kortti, jolla tehdä ostoksia. Kullakin kortinhaltijalla voi olla vain yksi virtuaalinen ja yksi fyysinen kortti.

Fyysisen Shopify Credit ‑yrityskortin pyytäminen

Jos et tilannut fyysistä korttia määrittäessäsi Shopify Credit -tilisi asetukset, voit tilata kortin Shopify Administa.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Napsauta Tilaa fyysinen kortti.
  4. Anna toimitustietosi.
  5. Napsauta Tee tilaus.

Kun olet tilannut fyysisen korttisi, voit tarkistaa kortin toimituksen tilan ja arvioidun toimituspäivän menemällä Shopify Adminissa kohtaan Raha-asiat > Luotto ja klikkaamalla sitten valintaa Hallinnoi kortteja.

Fyysisen Shopify Credit ‑yrityskortin tilaaminen uudestaan

Jos olet tilannut fyysisen kortin ja kortin toimituksessa on ongelma, voit tilata uuden kortin.

Tarkista kortin toimitustila ennen uudelleentilausta varmistaaksesi, että toimituspäivä ei ole muuttunut. Tarkista toimituksen tila menemällä Shopify Adminissa kohtaan Raha-asiat > Luotto ja klikkaamalla sitten valintaa Hallinnoi kortteja.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa fyysistä korttia.
  4. Napsauta Tilaa uusi kortti.
  5. Valitse Korttia ei vastaanotettu ja klikkaa sitten Seuraava.
  6. Anna toimitustietosi.
  7. Napsauta Vahvista ja vaihda kortti.

Kun napsautat Vahvista ja vaihda kortti, toimittamaton kortti peruutetaan ja uusi tilataan.

Fyysisen Shopify Credit ‑yrityskortin aktivoiminen

Kun saat fyysisen korttisi, se on aktivoitava ennen sen käyttämistä. Voit aktivoida korttisi täällä tai alla olevien ohjeiden mukaan.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa fyysistä korttia.
  4. Klikkaa Aktivoi kortti.
  5. Anna fyysisen Shopify Credit -yrityskorttisi neljä viimeistä numeroa ja napsauta sitten Seuraava.

Kun napsautat Vahvista, korttisi aktivoidaan ja sitä voidaan käyttää sekä verkossa että henkilökohtaisissa tapahtumissa.

Virtuaalisen kortin tietojen näyttäminen

Voit tarkastella virtuaalisen korttisi tietoja Shopify Adminissa. Kukin kortinhaltija voi tarkastella vain oman virtuaalisen korttinsa tietoja. Ensisijainen kortinhaltija ei voi nähdä toissijaisen kortinhaltijan virtuaalisen kortin numeroa.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa virtuaalista korttia.
  4. Napsauta Näytä numerot.

Shopify Credit ‑yrityskortin linkittäminen virtuaaliseen lompakkoon

Jos et linkitä korttiasi lompakkoon, esimerkkeinä Apple Wallet tai Google Pay, määrittäessäsi Shopify Credit -tilisi asetukset, voit tehdä sen milloin tahansa.

Vaiheet:

1. Näet Shopify Credit -yrityskorttien numerot seuraavasti:

2. Lisää kortti lompakkosovelluksen ohjeiden mukaan.

Shopify Credit ‑yrityskortin vaihtaminen

Voit tarvittaessa tilata uuden Shopify Credit ‑yrityskortin. Kullakin kortinhaltijalla voi olla vain yksi virtuaalinen ja yksi fyysinen kortti. Korvaavan kortin tilaaminen peruuttaa nykyisen Shopify Credit ‑yrityskorttisi. Ensisijainen kortinhaltija voi pyytää korvaavia kortteja itselleen tai toissijaiselle kortinhaltijalle.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa korttia, jonka haluat peruuttaa ja korvata.
  4. Klikkaa Lisää ja klikkaa sitten Peruuta ja vaihda.
  5. Valitse syy Shopify Credit -yrityskorttisi peruuttamiseen ja vaihtamiseen ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Anna toimitustietosi.
  7. Napsauta Vahvista ja vaihda kortti.

Shopify Credit ‑yrityskortin lukitseminen

Jos korttisi katoaa tai vaarantuu, voit lukita kortin sen käytön estämiseksi. Ensisijainen kortinhaltija voi lukita toissijaiselle kortinhaltijalle kuuluvan kortin. Toissijainen kortinhaltija voi lukita ja avata vain omia korttejaan. Toissijainen käyttäjä voi avata oman korttinsa lukituksen, vaikka ensisijainen kortinhaltija lukitsee kortin.

Jos haluat pysyvästi poistaa kortin käytön, voit poistaa toissijaisen kortinhaltijan tai muuttaa kuukausittaisen käyttörajan arvoksi 0 USD.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Napsauta korttia, jonka haluat lukita.
  4. Klikkaa Lukitse kortti.
  5. Vahvista napsauttamalla Lukitse kortti.

Kun olet määrittänyt korttisi tilan, tee jokin seuraavista:

• Jos korttisi on löydetty tai arviosi mukaan se ei ole vaarantunut, voit avata kortin lukituksen. Napsauta korttia Hallinnoi kortteja ‑osiossa ja napsauta sitten Avaa kortin lukitus.
  • Jos et löydä korttiasi tai arvioit sen vaarantuneen, voit peruuttaa ja vaihtaa korttisi.

Riitautukset

Jos olet ensisijainen kortinhaltija, voit riitauttaa Shopify Credit ‑tilisi veloituksia seuraavista syistä:

• vilpillinen
  • ei vastaanotettu
  • luo kopio
  • kauppatavara ei vastannut kuvausta
  • palvelu ei vastannut kuvausta
  • peruttu
  • muut syyt

Jos haluat riitauttaa Shopify Credit ‑tililtäsi tehdyn veloituksen, ota yhteyttä Shopify-tukeen ja toimita riitautuksen tueksi mahdollisimman paljon todisteita.

Shopify Credit ‑kortin haltijan tietojen päivittäminen

Jos esimerkiksi laskutusosoitteesi tai puhelinnumerosi on muuttunut, voit päivittää kortinhaltijatiedot Shopify Adminissa. Virtuaalisen kortin ja fyysisen kortin kortinhaltijatiedot eivät voi olla erilaiset. Jos muutat kortinhaltijatietoja, muutokset koskevat molempia kortteja. Jokainen kortinhaltija voi muuttaa vain omia kortinhaltijan tietojaan.

Turvallisuussyistä saatat joutua todentamaan tilisi ennen jatkamista.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa joko virtuaalista tai fyysistä korttiasi.
  4. Klikkaa Näytä kortinhaltijan tiedot.
  5. Klikkaa Muokkaa.
  6. Anna päivitetyt tietosi.
  7. Klikkaa Tallenna.