Hallinnoi kortinhaltijoita

Shopify Credit ‑tilin ensisijainen kortinhaltija voi lisätä toissijaisia kortinhaltijoita Shopify-kauppaansa linkitetyiltä henkilöstötileiltä.

Toissijaisella kortinhaltijalla on oletusarvoisesti virtuaalinen kortti käytettävissään, ja hän voi halutessaan tilata fyysisen kortin.

Toissijaisen kortinhaltijan lisääminen

Kun kutsut henkilöstön jäsenen toissijaiseksi kortinhaltijaksi, kyseisen henkilön on hyväksyttävä kutsu ja suoritettava toissijaisen kortinhaltijan määritys 14 vuorokauden kuluessa. Jos hän ei hyväksy kutsua 14 vuorokauden kuluessa, voit lähettää kutsun uudelleen.

Kun kutsut henkilöstön jäsenen toissijaiseksi kortinhaltijaksi, voit valita kyseiselle toissijaiselle kortinhaltijalle kuukausittaisen käyttörajan. Voit milloin tahansa muuttaa kaikkien toissijaisten kortinhaltijoiden kuukausittaista käyttörajaa Shopify Adminissa. Kuukausittainen käyttöraja nollautuu kunkin kuukauden ensimmäisenä kalenteripäivänä.

Jos Shopify Credit ‑tilin käytettävissä olevan luoton määrä on milloin tahansa vähemmän kuin toissijaisten kortinhaltijoiden käytössä oleva kuukausittainen käyttöraja, toissijainen kortinhaltija ei voi käyttää enempää kuin tilin käytettävissä olevaa luottoa on jäljellä.

Jos jäljellä olevan luoton määrä on esimerkiksi 500 dollaria ja toissijaisten kortinhaltijoiden käytettävissä oleva kuukausittainen käyttöraja on 1 000 dollaria, he voivat käyttää vain 500 dollaria.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa Kortinhaltijat-osiossa valintaa Lisää.
  4. Valitse henkilöstön jäsen, jonka haluat lisätä toissijaiseksi kortinhaltijaksi.
  5. Valinnainen: Jos haluat asettaa toissijaisen kortinhaltijan kuukausittaisen rajan luottokortin enimmäissummaa pienemmäksi, syötä kuukausittaisen käyttörajan arvo. Jätä muussa tapauksessa tämä kenttä tyhjäksi.
  6. Klikkaa valintaa Lisää toissijainen kortinhaltija.

Kutsuttavan henkilöstön jäsenen on hyväksyttävä kutsu ja viimeisteltävä määritys, ennen kuin hän voi aloittaa korttinsa käytön.

Toissijaisen kortinhaltijan kutsun hyväksyminen

Kun ensisijainen kortinhaltija lähettää sinulle kutsun tulla toissijaiseksi kortinhaltijaksi, sinun on suoritettava toissijaisen kortinhaltijan määritys, ennen kuin voit käyttää Shopify Credit ‑tilin yritysluottokorttia, jossa avoin saldo maksetaan kokonaisuudessaan joka kuukausi.

Tarkista ennen aloittamista, onko kaksivaiheinen tunnistautuminen (2SA) aktivoitu tilillesi. 2SA vaaditaan kaikkiin Shopify Credit ‑tilin ominaisuuksiin pääsyä varten, joten jos et vielä käytä sitä, määritä 2SA tilillesi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit
  2. Klikkaa valintaa Liity nyt.
  3. Tarkista henkilötiedot varmistaaksesi, että ne ovat oikein, ja napsauta sitten Lähetä.
  4. Jos et ole määrittänyt tilillesi kaksivaiheista tunnistautumista, klikkaa valintaa Määritä kaksivaiheinen tunnistautuminen.
  5. Valinnainen: Lisää virtuaalisen yrityskorttisi numero mobiililompakkoosi. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Napsauta Näytä kortin numerot, niin saat esiin korttisi numeron, voimassaolon päättymispäivän ja CVV:n.
    2. Lisää korttitietosi mobiililompakkoosi ja napsauta sitten Seuraava tehtävä.
  6. Valinnainen: Tilaa fyysinen Shopify Credit -yrityskortti. Jos haluat ohittaa tämän vaiheen, napsauta Ohita tämä tehtävä.

1. Anna toimitustietosi ja napsauta sitten Seuraava vaihe.
    2. Napsauta Tilaa fyysinen kortti.
  7. Klikkaa Viimeistele asennus.

Toissijaisten kortinhaltijoiden kuukausittaisen käyttörajan muuttaminen

Ensisijainen kortinhaltija voi muuttaa toissijaisen kortinhaltijan kuukausittaista käyttörajaa milloin tahansa. Jos muutat kuukausittaista käyttörajaa pienemmäksi kuin toissijaisten kortinhaltijoiden tämänhetkinen kuukausikulutus on, he eivät voi tehdä lisäostoksia enää kyseisessä kuussa.

Jos Shopify Credit ‑tilin jäljellä olevan luoton määrä on milloin tahansa vähemmän kuin toissijaisten kortinhaltijoiden käytössä oleva kuukausittainen käyttöraja, toissijainen kortinhaltija ei voi käyttää enempää kuin tilin käytettävissä olevaa luottoa on jäljellä.

Jos jäljellä olevan luoton määrä on esimerkiksi 500 dollaria ja toissijaisten kortinhaltijoiden käytettävissä oleva kuukausittainen käyttöraja on 1 000 dollaria, he voivat käyttää vain 500 dollaria.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa Kortinhaltijat-osiossa kortinhaltijaa, jonka kuukausittaista käyttörajaa haluat muokata.
  4. Klikkaa Kuukausittainen käyttöraja ‑osiossa valintaa Muokkaa.
  5. Syötä uuden kuukausittaisen käyttörajan arvo ja klikkaa sitten valintaa Tallenna.

Toissijaisen kortinhaltijan kutsun lähettäminen uudelleen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa Kortinhaltijat-osiossa sitä henkilöstön jäsentä, jolle haluat lähettää kutsun uudelleen.
  4. Valitse Lähetä kutsu uudelleen.

Toissijaisen kortinhaltijan poistaminen

Jos deaktivoit sellaisen henkilöstön jäsenen tilin, joka on toissijainen kortinhaltija ja jolla on aktiivisia kortteja, kyseisen kortinhaltijan kortit lukitaan automaattisesti eikä niitä voi käyttää. Jos aktivoit kyseisen henkilöstön jäsenen tilin uudelleen, hänen korttinsa lukitus avataan automaattisesti ja niitä voi taas käyttää.

Jos poistat sellaisen henkilöstön jäsenen tilin kaupastasi, joka on toissijainen kortinhaltija ja jolla on aktiivisia kortteja, hänen korttinsa peruutetaan eikä niitä voi käyttää.

Voit myös poistaa toissijaisen kortinhaltijan deaktivoimatta tai poistamatta hänen henkilöstötiliään.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Talous > Credit.
  2. Napsauta Hallinnoi kortteja.
  3. Klikkaa Kortinhaltijat-osiossa kortinhaltijaa, jonka haluat poistaa.
  4. Klikkaa ensin valintaa &hellip ja klikkaa sitten Poista kortinhaltija.
  5. Klikkaa valintaa Poista kortinhaltija.