Aan de slag

Als je bent goedgekeurd, ontvang je na het instellen van je Shopify Credit-account een virtuele kaart die je onmiddellijk kunt gebruiken. Of je in aanmerking komt voor Shopify Credit is gebaseerd op de bedrijfsresultaten, niet op de kredietscore.

Raadpleeg het Shopify-beheercentrum om te zien of je in aanmerking komt om Shopify Credit aan te vragen.

Als je in aanmerking komt, kun je Shopify Credit aanvragen.

Vereisten voor Shopify Credit

Je kunt Shopify Credit alleen gebruiken als je voldoet aan de volgende minimale vereisten:

• Een Shopify Payments-account is vereist om Shopify Credit te gebruiken.
  • Voor Shopify Credit wordt dezelfde bank- of Shopify Balance-rekening gebruikt die je hebt gekoppeld aan Shopify Payments. Wijzig de bankrekening die je gebruikt voor Shopify Payments als je de rekening wilt wijzigen die je gebruikt voor Shopify Credit.
  • Je Shopify Payments-account mag maar één eigenaar hebben.
  • Je hebt slechts één winkeleigenaar voor je bedrijf. Bedrijven met meerdere eigenaren komen niet in aanmerking voor Shopify Credit.
  • De winkeleigenaar heeft een fysiek persoonlijk adres in de Verenigde Staten of Puerto Rico (andere grondgebieden van de Verenigde Staten worden niet ondersteund).
  • Tweestapsverificatie (2SA) is vereist om toegang te krijgen tot alle functies van Shopify Credit.
  • Een geldig Social Security Number (SSN) van de VS is vereist om je Shopify Credit-account in te stellen. Je SSN wordt alleen gebruikt om je identiteit te verifiëren en heeft geen invloed op je kredietscore.
  • Je winkel bevindt zich in de Verenigde Staten of in Puerto Rico. Andere grondgebieden van de Verenigde Staten worden niet ondersteund.

Deze vereisten zijn niet-exhaustief en er kunnen aanvullende criteria van toepassing zijn om te bepalen of je in aanmerking komt.

Shopify Credit aanvragen en je account instellen

Als je in aanmerking komt om Shopify Credit aan te vragen, dien je eerst een aanvraag in voor goedkeuring voordat je je account kunt openen en toegang krijgt tot de kredietlijn.

Shopify Credit aanvragen

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Krediet.
  2. Klik op Nu aanvragen.
  3. Controleer je persoonlijke gegevens om er zeker van te zijn dat deze correct zijn en klik vervolgens op Verifiëren.
  4. Voer je SSN in en klik vervolgens op Bevestigen.
  5. Bekijk de overeenkomsten zorgvuldig.
  6. Klik op Aanvraag indienen.

Nadat je je aanvraag hebt ingediend en indien deze is goedgekeurd, worden je Shopify Credit-account en virtuele zakelijke kaart aangemaakt. Voltooi de instelling van je account om toegang te krijgen en je kaart te gebruiken.

Accountinstellingen voltooien

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Krediet.
  2. Controleer of je 2SA hebt geactiveerd voor je account. 2SA is vereist om toegang te krijgen tot alle functies van Shopify Credit, dus als je 2SA nog niet gebruikt, klik je op Tweestapsverificatie instellen.
  3. Controleer en begrijp hoe betalingen worden afgeschreven en controleer de gekoppelde bankrekeninggegevens. Dit is de bankrekening die is gekoppeld aan je Shopify Payments-account.
  4. Optioneel: Voeg het nummer van je virtuele zakelijke kaart toe aan je mobiele portemonnee. Klik op Deze taak overslaan als je deze stap wilt overslaan.

1. Klik op Kaartnummers weergeven om het nummer, de vervaldatum en de CVV/CVC van je kaart te zien.
    2. Voeg je kaartgegevens toe aan je mobiele portemonnee.
  5. Optioneel: Bestel een fysieke zakelijke Shopify Credit-kaart. Klik op Deze taak overslaan als je deze stap wilt overslaan.

1. Voer je verzendgegevens in.
    2. Klik op Fysieke kaart bestellen.
  6. Klik op Installatie voltooien.