Konfigurering av Shopify Payments

Følgende seksjoner inkluderer valgfrie oppgaver som du kan bruke for å konfigurere Shopify Payments.

Aktiver eller deaktiver betalingsvarsler

Som standard sender Shopify deg en e-post når en utbetaling sendes til bankkontoen. E-posten inneholder det betalte beløpet og en kobling til utbetalingen i butikken, slik at du kan gå gjennom den inkluderte bestillingen og kundeinformasjonen. Du kan slå disse e-postene av eller på i Shopify Payments-innstillingene.

Steg:

Endre beskrivelse av utbetalingsutskrifter

Utbetalingsbeskrivelsen er hvordan utbetalingene dine vises på bankkontoutdraget. Som standard vises utbetalingsbeskrivelsen som Shopify. Hvis du befinner deg i Storbritannia eller Irland, er utbetalingsbeskrivelsen oppført som Earthport PLC Shopify, i stedet for Shopify.

Noen utbetalingsbeskrivelser kan inneholde tilleggsinformasjon på bankkontoutdraget. All tilleggsinformasjon legges til av banken, og kan ikke endres.

Du kan endre utseendet på utbetalinger ved å redigere beskrivelsen i innstillingene for betalingsleverandører. Utbetalingsbeskrivelser må være mellom 5 og 22 tegn lange. Bare latinske tegn støttes, og en beskrivelse kan ikke inneholde spesialtegnene <, >, ' eller ".

Steg:

Det kan ta inntil tre virkedager før endringer i utbetalingsbeskrivelsen vises på bankkontoen din, eller etter den gjeldende utbetalingssyklusen er fullført. Endringer i beskrivelsen endrer bare utseendet på fremtidige utbetalinger, ikke tidligere eller ventende utbetalinger.

Endre innstillinger for svindelforebygging

Når du bruker Shopify Payments til å behandle transaksjoner i butikken utføres forbedret svindelanalyse automatisk. Resultatene av analysen vises som svindelanalyseindikatorer i bestillingen, som kan brukes som en hjelp til å avgjøre om bestillingen skal oppfylles.

Shopify Payments har to svindelfiltre som du kan velge å aktivere, AVS og CVV:

• Adressebekreftelsessystem (AVS) – AVS sammenligner den numeriske delen av kundens fakturaadresse og postnummer med informasjonen som er lagret hos kredittkortutstederen.

• Card Verification Value (CVV) – CVV-nummeret er et tre- eller firesifret tall på kundens kredittkort. Kredittkortselskap forbyr lagring av CVV-kode, så ved å be om CVV forsikrer du deg om at kunden fysisk besitter kortet. Kredittkortinformasjon som stjeles fra en forhandlers database er også mindre anvendelig, ettersom det ikke inneholder CVV-informasjon.

Du kan også velge å automatisk avvise transaksjoner som ikke består bekreftelsen ved å aktivere Avvis belastninger som ikke består AVS-postnummerbekreftelse og Avvis belastninger som ikke består CVV-bekreftelse. Hvis du aktiverer disse innstillingene avvises alle transaksjonsforsøk som ikke består bekreftelsen, og det legges ikke inn noen bestilling.

Steg:

Redigere bankkontoinformasjon

Hvis du endrer bank eller hvis bankkontoopplysningene dine endres, kan du oppdatere informasjonen i Shopify Payments-innstillingene dine. Du må bekrefte den gamle bankkontoinformasjonen din for å redigere bankinformasjon.

Du kan ikke bruke forhåndsbetalte bankkort som påloggingsinformasjon for bankkontoen for å motta utbetalinger fra Shopify Payments.

Hvis du ikke husker den gamle bankkontoinformasjonen, eller ikke kan bekrefte den, må du kontakte brukerstøtte for å få hjelp.

Steg:

Rediger kundens faktureringsutdrag

Du kan endre utdraget som vises på kundes kredittkortregning når de gjør et kjøp i butikken. Du må legge til et telefonnummer slik at kundene kan ringe deg hvis det er et problem. Du kan også legge til butikkens navn, slik at kundene vet hva kredittkortbelastningen gjelder.

Steg:

Noen offentlige tilleggsopplysninger kan være inkludert på kundens faktureringssammendrag, avhengig av kredittkortnettverk, merkevare eller utstedende bank. Denne beslutningen er opp til den enkelte banken.

Oppdater skatteopplysningene dine

Når du setter opp Shopify Payments må du angi skatteopplysningene. Alle forretninger må sende inn en skatte-ID Hvis du har et enkeltpersonforetak uten skatte-ID, kan du sende inn ditt Social Insurance Number (SIN) eller Social Security Number (SSN) i stedet.

Hvis skatte-ID-en som du sender inn ikke er gyldig, må du oppdatere den. Når du må oppdatere skatteinformasjonen, mottar du en e-post fra Shopify og et varsel vises på hjemmesiden til Shopify-administratoren.

Feil skatteopplysninger kan føre til mislykkede utbetalinger. Hvis skatteopplysningene endrer seg eller bedriften har et eierskaps- eller navneskifte etter Shopify Payments-konfigurasjonen, må du kontakte Shopify-brukerstøtte for å oppdatere dem.

Skatterapportering

Som kjøpmann må du overholde alle gjeldende forskrifter, herunder skatterapportering. Avhengig av din jurisdiksjon, kan Shopify Payments også bli pålagt å rapportere salget til de lokale skattemyndighetene.

Noen land har unike skatterapporteringskrav. For detaljer kan du se skatterapporteringskravene for hvert støttede land.

Juster de største kredittkortene som butikken godtar

Med Shopify Payments kan du velge hvilke store kredittkorttyper butikken din skal godta.