Selg i flere valutaer med Shopify Payments

Ved å selge i flere valutaer kan du godta betalinger i flere valutaer med Shopify Payments.

Kundene handler og betaler i sin lokale valuta.

Kundene dine kan betale for bestillingene og motta refusjoner i sin lokale valuta. Kundens lokale valuta kan velges fra deres geografiske beliggenhet eller fra en valutavelger som du legger til temaet ditt.

Prisene blir automatisk konvertert

OBS: Hvis du selger i flere valutaer med Shopify Payments, kan du ikke bruke en multivaluta-app fra Shopify app store. Multivaluta-apper er ikke kompatible med denne funksjonen.

Prisene dine konverteres automatisk basert på valutakursen. Konverteringsavgiften for transaksjonen er inkludert i totalsummen som kundene dine betaler. Du kan aktivere avrundingsregler for disse bestillingene.

Brukstilfeller

Ved å selge i flere valutaer kan kundene betale for bestillingene i sin egen valuta. Denne funksjonen er et godt alternativ når forretningen din befinner seg i en av følgende situasjoner:

• Du har en nettbutikk som har internasjonal trafikk, og du vil øke konverteringene fra de internasjonale kundene dine.

• Du ønsker å tilby regionale butikker. For eksempel hvis du har en butikk i en region og du vil selge til kunder som bor i en lignende region, men bruker en annen valuta. For eksempel, Australia og New Zealand er like ved at de er geografisk tette og deler de samme årstidene. Du kan bruke salg i flere valutaer for å selge i Australia og tilby en regional opplevelse for New Zealand-kundene dine.

• Du har en sterk internasjonal tilstedeværelse med butikker i forskjellige land og regioner. Du har en internasjonal butikk som bruker salg i flere valutaer for å konvertere kunder der du ikke har en bestemt tilstedeværelse enda.

Merk at butikker basert i andre land enn Canada og Danmark kan bare motta betalinger i valutaen til landet de befinner seg i, og må være basert i landet der butikkinnstillingene er.

Les mer

Støttede valutaer

Du kan godta og refundere betalinger i følgende valutaer:

ISO-landkoder for valutaer som godtas på Shopify Payments gjennom flere valutaer
AED GTQ PEN
AFN GYD PGK
ALL HKD PHP
AMD HNL PKR
ANG HRK PLN
AOA HTG PYG
ARS HUF QAR
AUD IDR RON
AWG ILS RSD
AZN INR RUB
BAM ISK RWF
BBD JMD SAR
BDT JPY SBD
BGN KES SCR
BIF KGS SEK
BMD KHR SGD
BND KMF SHP
BOB KRW SLL
BRL KYD SRD
BSD KZT STD
BWP LAK SZL
BZD LBP THB
CAD LKR TJS
CDF LRD TOP
CHF LSL TRY
CLP MAD TTD
CNY MDL TWD
COP MGA TZS
CRC MKD UAH
CVE MMK UGX
CZK MNT USD
DJF MOP UYU
DKK MUR UZS
DOP MVR VND
DZD MWK VUV
EGP MXN WST
ETB MYR XAF
EUR MZN XCD
FJD NAD XOF
FKP NGN XPF
GBP NIO YER
GEL NOK ZAR
GIP NPR ZMW
GMD NZD
GNF PAB