Selg i flere valutaer med Shopify Payments

Ved å selge i flere valutaer kan du godta betalinger i flere valutaer med Shopify Payments.

Kundene handler og betaler i sin lokale valuta.

Kundene dine kan betale for bestillingene og motta refusjoner i sin lokale valuta. Kundens lokale valuta kan velges fra deres geografiske beliggenhet eller fra en valutavelger som du legger til temaet ditt.

Prisene konverteres automatisk og bruker avrundingsregler

OBS: Hvis du selger i flere valutaer med Shopify Payments, kan du ikke bruke en multivaluta-app fra Shopify app store. Multivaluta-apper er ikke kompatible med denne funksjonen.

Prisene blir automatisk konvertert basert på valutakursen og avrundingsregler. Konverteringsgebyret for transaksjonen er inkludert i totalbeløpet som betales av kunden.

Støttede valutaer

Du kan godta og refundere betalinger i følgende valutaer:

• Australske dollar (AUD)
  • Canadiske dollar (CAD)
  • Danske kroner (DKK)
  • Euro (EUR)
  • Hongkong-dollar (HKD)
  • Japanske yen (JPY)
  • New Zealandske dollar (NZD)
  • Britiske pund (GBP)
  • Singaporske dollar (SGD)
  • Svensk krone (SEK)
  • Amerikanske dollar (USD)

Brukstilfeller

Ved å selge i flere valutaer kan kundene betale for bestillingene i sin egen valuta. Denne funksjonen er et godt alternativ når forretningen din befinner seg i en av følgende situasjoner:

• Du har en nettbutikk som har internasjonal trafikk, og du vil øke konverteringene fra de internasjonale kundene dine.

• Du ønsker å tilby regionale butikker. For eksempel hvis du har en butikk i en region og du vil selge til kunder som bor i en lignende region, men bruker en annen valuta. For eksempel, Australia og New Zealand er like ved at de er geografisk tette og deler de samme årstidene. Du kan bruke salg i flere valutaer for å selge i Australia og tilby en regional opplevelse for New Zealand-kundene dine.

• Du har en sterk internasjonal tilstedeværelse med butikker i forskjellige land og regioner. Du har en internasjonal butikk som bruker salg i flere valutaer for å konvertere kunder der du ikke har en bestemt tilstedeværelse enda.

Merk at butikker basert i andre land enn Canada og Danmark kan bare motta betalinger i valutaen til landet de befinner seg i, og må være basert i landet der butikkinnstillingene er.

Les mer