Priser i lokale valutaer

Bemærk: Denne funktion er kun tilgængelig for butikker, der bruger Shopify Payments. Du kan finde en liste med understøttede lande under Krav til Shopify Payments.

Når du sælger til markeder, kan dine kunder se priserne i din butik, betale for deres ordrer ved betaling og modtage refusioner i deres lokale valuta. Priserne omregnes som standard helt automatisk ved hjælp af markedets aktuelle vekselkurs, og du kan afrunde priserne automatisk.

Hvis din butik har Shopify-abonnementet eller derover, kan du også kontrollere priserne på forskellige markeder ved hjælp af faste priser for markeder.

Hvis du sælger i flere valutaer, kan du have brug for en landevælger, så dine kunder kan vælge deres lokale land eller område, så din butik vises i deres lokale valuta.

Understøttede valutaer

Du kan acceptere og refundere betalinger i følgende valutaer:

ISO-landekoder for valutaer, der accepteres i Shopify Payments via flere valutaer
AED GTQ PEN
AFN GYD PGK
ALL HKD PHP
AMD HNL PKR
ANG HRK PLN
AOA HTG PYG
ARS HUF QAR
AUD IDR RON
AWG ILS RSD
AZN INR RUB
BAM ISK RWF
BBD JMD SAR
BDT JPY SBD
BGN KES SCR
BIF KGS SEK
BMD KHR SGD
BND KMF SHP
BOB KRW SLL
BRL KYD SRD
BSD KZT STD
BWP LAK SZL
BZD LBP THB
CAD LKR TJS
CDF LRD TOP
CHF LSL TRY
CLP MAD TTD
CNY MDL TWD
COP MGA TZS
CRC MKD UAH
CVE MMK UGX
CZK MNT USD
DJF MOP UYU
DKK MUR UZS
DOP MVR VND
DZD MWK VUV
EGP MXN WST
ETB MYR XAF
EUR MZN XCD
FJD NAD XOF
FKP NGN XPF
GBP NIO YER
GEL NOK ZAR
GIP NPR ZMW
GMD NZD
GNF PAB