Angi prisjusteringer

I tillegg til å konfigurere avrundingsregler for produktpriser og fraktpriser og konfigurere faste produktpriser for land og områder, kan du også kontrollere lokal prissetting ved å konfigurere prisjusteringer for land og områder.

Prisjusteringer er prosentmessige endringer i grunnprisen for produktene i butikken. Prisjusteringen gjelder for alle produkter som selges til kunder i et land eller område.

Du kan se en nedbrytning av hvordan hver enkelt produktpris er beregnet for hvert marked.

Angi prisjusteringer for et marked

Angivelse av en prismargin lar deg øke eller senke prisene for alle produkter i et bestemt land eller region. Prisjusteringer vises som en prosentverdi, som betyr at en justering på +100 % dobler prisen på varen, og en justering på -50 % reduserer prisen på varen med halvparten.

Steg:

1. Gå til Innstillinger > Markeder fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på markedet du vil justere priser for.
  3. Klikk på Produkter og prissetting.
  4. Velg Prisøkning fra rullegardinmenyen i seksjonen Prisjustering for å angi en prisjusteringsøkning, eller Prisreduksjon for å angi en prisjusteringsreduksjon.
  5. Angi prosentsatsen for justeringen.
  6. Klikk på Lagre.

Du kan også opprette prisjusteringer for et land eller en region med Prisliste-API.